LG se alătură alianței AI One Team și va contribui la dezvoltarea de soluții AI pentru prevenirea pandemiei

LG

În ultimul an am văzut cum nume mari din industrie s-au alăturat unor alianțe AI cu scopul de a dezvolta soluții și tehnologii împreună cu scopul final de a oferi noi posibilități și beneficii publicului. Acum aflămLG a aderat la alianța AI KT pentru a dezvolta soluții AI pentru prevenirea pandemiei.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Din datele care ne-au fost comunicate descoperim că LG Electronics și LG Uplus au semnat un acord cu KT pentru a colabora în domeniul AI. Cele 3 părți implicate aici s-au pus de acord pentru a contribui și co-dezvolta tehnologii AI, crea noi produse, servicii și soluții folosind AI-ul.

LG

Inteligența artificială va fi utilizată de către companiile implicate aici și pentru rezolvarea problemelor sociale. Aflăm totodată că alianța KT numită AI One Team a fost formată în urmă cu 4 luni alături. În componența sa sunt incluse și alte companii, universități și grupuri guvernamentale de cercetare. În această formulă se vor dezvolta diferite soluții AI și împărtăși cunoștiințele.

Un prim proiect constă în dezvoltarea unui model de prevenire al pandemiei folosind AI-ul, asta în lumina evenimentelor recente Covid-19. KT și LG Uplus își vor combina datele roaming cu platforma AI LG Electronics și cu produsele din portofolu. AI-ul va fi utilizat și pentru dezvoltarea de soluții și prevenirea daunelor aduse mediului și pentru a crește siguranța industrială.

Visits: 50