Nokia lansează un nou televizor Android TV cu diagonală de 43 inch, rezoluție 4K și acustică JBL

După ce pe final de an 2019 Nokia își lansa primul televizor pe piața din India (un model de 55 inch), iată că acum vine o nouă variantă. Este vorba despre un model LED de 43 inch cu rezoluție 4K, Android TV, muchii înguste ale panoului frontal și acustică JBL la bord.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Ce remarcăm din start este faptul că televizorul are muchii foarte înguste pe 3 laturi ale panoului frontal. Marginea mai generoasă este întâlnită în partea de jos și observăm și suportul metalic cu look premium. Acest televizor rulează Android Pie și vine cu procesor quad-core CA53 de 1.0 GHz.

Nokia

Include 2.25 GB RAM, 16 GB stocare flash și diagonala este de 43 inch ~ 108 cm. Nokia ne aduce pe acest televizor un panou LED cu luminozitate de 300 nits și unghiuri de vizualizare de 178 grade. Bifăm suportul Dolby Vision, HDR10, dar și tehnologia MEMC, funcția Intelligent Dimming.

Nokia

Din punct de vedere audio acest televizor Nokia de 43 inch aduce difuzoare de 24W și acustică JBL pentru bas profund și tonuri vocale curate. Avem și suport Dolby Audio, dar și DTS TrueSurround pentru o experiență audio de calitate. Fiind un Android TV, asta înseamnă că putem descărca aplicații și jocuri din Play Store.

[embedded content]

Televizorul suportă și YouTube sau Netflix, servicii de streaming cu butoane asociate pe telecomandă. Nokia mai aduce și buton Google Assistant. Chromecast este integrat aici ceea ce înseamnă că putem distribui conținutul de pe telefon pe TV. Pe partea de conectivitate avem Bluetooth 5.0, Wi-Fi 2.4 GHz, 3x portui HDMI, 2x porturi USB și 1x port Ethernet.

Prețul televizorului Nokia 43 inch 4K Smart TV este de 380 euro în India și vânzările sale încep din 8 iunie prin intermediul Flipkart.

Visits: 46