IKEA lansează SYMFONISK, o colecţie de boxe cu WiFi, în parteneriat cu Sonos

IKEA continuă să evolueze şi dincolo de modelul de business tradiţional şi acum se pregăteşte să lanseze o colecţie de boxe alături de SONOS. E vorba despre SYMFONISK, care va sosi în România la începutul lunii iulie. IKEA şi Sonos şi-au unit forţele pentru a crea două boxe cu WiFi integrat.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Aceste boxe pot fi controlate cu uşurinţă folosind aplicaţia mobila Sonos, dar şi o telecomandă. Funcţionează pe cont propriu, dar şi grupate. Cea mai bună parte a acestui proiect e că boxele se pot integra foarte uşor în încăperea voastră şi în mediul din jur, fără a îi perturba fengshui-ul sau aranjamentul. Raftul de cărţi SYMFONISK cu boxă WiFi a câştigat deja un premiu Red Dot la categoria Product Design, iar produsul este unul versatil şi care economiseşte spaţiu.

Are aspect minimalist şi faţete intereschimbabile din material textil, în culori neutre. Se poate pune la vedere, ca elemente de decor de sine stătător, dar şi montat pe un perete pentru a îl folosi ca noptieră, sau poate fi agăţat pe un suport în bucătărie cu cârlige pentru boxe.

Lampa SYMFONISK cu boxa WiFi este un produs cu simţ estetic şi care se poate deghiza în orice dormitor sau sufragerie. Conceptul sau este inspirat de un şemineu, o piesă care răspândeşte o lumină caldă şi sunet plăcut. Elimină şi un cablu în plus, primind şi rol de lampă şi de boxă. Foloseşte becuri din clasele energetice A++, până la B, de până la 7W (vândut separat).

Lampa costă 998 de lei, iar raftul cu boxă costă 599 lei. Telecomanda specială are preţul de 49.9 lei. Mai multe detalii aflaţi de pe site-ul IKEA România.

Visits: 45