Xiaomi Mi Band 5 a debutat: brăţară de fitness cu NFC, ecran AMOLED mai mare

Xiaomi Mi Band 5 a devenit oficială în ultimele 24 de ore, drept cea mai nouă brăţară de fitness de la Xiaomi. Are ecran mai mare decât Mi Band 4, vine cu suport NFC şi noi funcţii de monitorizare a sesiunilor de fitness. Avem detalii şi preţ mai jos.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Xiaomi Mi Band 5 suportă încărcare magnetică şi vine cu un ecran OLED de 1.2 inch faţă de cel de 0.95 inch de pe predecesor. Luminozitatea ajunge până la 450 de unităţi nits. Designul rămâne în formă de pilulă, ca la Mi Band 4 şi aduce o varietate mai mare de culori ale curelelor. Cureaua TPU poate fi aleasă în variante de culoare neagră, albastră, portocalie, mov, galben, verde şi altele. Ecranul AMOLED de la bord este unul cu sticlă 2.5D protejat contra zgârieturilor.

Xiaomi a pus mare accent la lansarea acestui produs pe noile watch face-uri animate şi dinamice. E vorba de peste 100 de variante animate inspirate de serii anime populare precum Neon Genesis Evangelion, Hatsune Miku sau SpongeBob SquarePants. Pentru că e o brăţară de fitnes, are şi funcţiile aferente, iar Xiaomi a adăugat 5 noi modalităţi de monitorizare a exerciţiilor sportive desfăşurate în casă. Avem suport pentru bicicletă eliptică, sărit coada, yoga, spinning şi maşina de vâslit.

Ele se adaugă celor 6 exerciţii deja suportate: înot, plimbare, mers pe bicicletă şi alte câteva. Mi Band 5 are un aşa numit “bio senzor”, care monitorizează pulsul 24 din 24. Funcţia de sleep tracking a fost upgradată şi acum precizia de monitorizare a somnului a crescut cu 40%. Acum pot vedea câte ore de somn REM ai avut pe lângă somn adânc şi uşor. Cum stă cu bateria? Autonomia este de minim 2 săptămâni, iar vestea bună e că poţi alimenta purtabilul, fără să îi mai scoţi corpul din husă, ci direct cu un accesoriu magnetic. Produsul mai are şi giroscop, barometru, senzor de proximitate, accelerometru.

Corpul rezistă la apă şi praf şi vine în două variante: cu şi fără NFC. Cea cu NFC costă 32 de dolari, iar cea fără 27 de dolari.

Visits: 55