EA va anunţa un nou joc Star Wars, numit Squadrons pe 15 iunie

Suntem într-o săptămână uriaşă pentru gaming, între prezentarea lui PlayStation 5 şi evenimentul axat pe gaming pe PC-uri organizat în ultimele 24 de ore. Acum aflăm că şi EA ne pregăteşte ceva, un joc nou din universul Star Wars. Se numeşte Star Wars: Squadrons şi va primi un trailer pe 15 iunie.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Informaţia despre joc a fost scăpată de Microsoft Store, care a afişat artwork pentru acest titlu şi l-a scos imediat după. După câteva ore, EA a decis să recunoască autenticitatea scăpării şi a confirmat că există acest joc. Am aflat şi că Squadrons va fi dezvăluit pe 15 iunie. Încă nu avem multe detalii despre noul venit, dar Jeff Grubb de la Venturebeat afirmă că titlul a fost creat de către EA Motive, un studio care a avut un rol în realizarea lui Star Wars Battlefront II (disponibil gratuit la PS Plus în această lună), dar şi Anthem.

[embedded content]

Va fi un joc axat pe dogfighting spaţial, lupte cu navete cosmice, practic un Ace Combat în spaţiu cu lasere. Va fi şi o campanie single player, nu doar multiplayer, care e de fapt miezul experienţei. Star Wars Squadrons e doar începutul, iar EA va mai prezenta şi alte jocuri la evenimentul EA Play Live 2020, care începe pe 18 iunie. Vom afla probabil detalii despre titlurile FIFA, NBA, UFC şi altele pentru PlayStation 5. Revenind la Squadrons, artwork-ul prezintă atât un pilot de Tie Fighter Imperial, cât şi un pilot al rebelilor, care privesc în direcţii opuse.

În imagine mai vedem şi un Tie Reaper, un Tie Bomber, un X-wing, Y-Wing, A-Wing şi Tie Fighter clasic. Nu ştiu câtă lume mai vrea totuşi dogfighting în ziua de azi…

Visits: 85