PlayStation 5 are un preţ scăpat de Amazon Franţa şi sună foarte bine; Avem şi data de livrare

Sony a prezentat consola PlayStation 5 pe 11 iunie, dezvăluind în sfârşit designul său şi gameplay pentru câteva zeci de titluri. De atunci au început să apară tot mai multe scăpări şi detalii, culminând cu o listare în Amazon UK la suma de 599 lire sterline. Ieri a apărut şi o listare în Amazon Franţa, cu preţ mult mai atractiv.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Se pare că varianta cu drive Blu-Ray va costa 499 euro, iar cea Digital Edition va fi 399 de euro. Listarea menţionează şi data de livrare de 20 noiembrie, dar şi greutatea uriaşă a consolei, de 4.78 kilograme. Ca reper un PS4 are 2.8 kilograme, iar un PS4 Pro are 3.3 kilograme. Amazon Franţa mai menţionează şi data de 20 noiembrie pentru livrare, ceea ce e problematic. Să arunci câteva sute de euro cu o săptămână înainte de Black Friday sună ca o problemă…

Între timp am aflat şi că noua consolă va aduce o interfaţă complet regândita şi că va avea şi ediţii custom, branduite pentru bundle-uri cu jocuri exclusive. Sunt multe teorii apărute în ultimele 24 de ore care spun că PS5 va fi o consolă customizabilă ca look, cu acele aripi din plastic detaşabile, ceea ce mi se pare improbabil. A fost clarificat şi aspectul jocurilor compatibile de pe PS4 pe PS4: top 100 titluri cele mai bine vândute pe PS4 vor fi compatibile la debut, iar mii de alte jocuri sunt testate pentru compatibilitate.

Sunt tare curios şi ce variante de stocare va avea PS5, în afară de cea de 825 GB cu SSD Samsung. Se discută despre una cu 2 TB care a apărut şi în altă listare de preţ. Avem şi veşti bune legate de jocuri: Spider-Man Miles Morales nu e doar un remaster şi expansion cum se credea iniţial, ci un joc complet nou. Oficial jocul şi consola vin în perioada sărbătorilor de iarnă în 2020. PlayStation 5 are procesor AMD Zen 2, GPU capabil de ray tracing şi acustică 3D, plus suport pentru gaming 4K la 120 FPS. Controllerul nou are microfoane integrate şi feedback haptic.

Visits: 56