Apex Legends vine in toamna pe Steam in incercarea de a-si recastiga publicul

Apex Legends s-a bucurat de un start in forta, dar timpul nu a fost neaparat prietenos cu jocul celor de la Respawn. Odata cu revenirea pe Steam a jocurilor EA, o sa vedem si battle-royale-ul luand platforma cu asalt. Asta vine ca o incercare; un strigat de ajutor pentru un joc care pare sa moara cu fiecare nou update. In plus, va avea parte de o portare si pe Nintendo Switch.

Data de lansare a lui Apex Legends pentru Steam (si Switch) este momentan „in toamna„. EA a pastrat secretul in legatura cu jocul, dar se pare ca incearca sa creeze un sistem cross-play pentru jucatorii de pe PC si console. Acelasi lucru l-am vazut si in alte titluri battle-royale precum CoD: Warzone si Fortnite.

Apex Legends va rula pe Steam fara a fi nevoie de Origin

Chiar daca le ai pe Steam, nu inseamna ca poti juca titlurile EA fara Origin. Launcher-ul enervant a companiei malefice nu va fi insa necesar si pentru Apex Legends. Respawn a confirmat ca jocul va rula nativ pe Steam si personal, sper sa foloseasca sistemul anti-cheat oferit de Valve. Chiar daca nu este grozav, cu cat mai sigur, cu atat mai bine. Oricum jocul a fost pradat de hackeri, motiv pentru care am si renuntat la el dupa primele doua sezoane in care l-am abuzat.

Aceasta este o schimbare de perspectiva interesanta din partea celor de la EA care au inteles un lucru; daca nu isi asculta fanii ramasi, vor ajunge sa piarda mai mult decat bani. Acum se pare ca compania a pornit un intreg efort de a-si face jocurile accesibile intre platforme. Am venit revenirea pe Steam, portarea de titluri pe Switch si initiative bune. Poate ca unele companii chiar se pot schimba, iar daca este cazul cu EA le urez succes. De asemenea, abia astept sa mai dau un Apex Legends. Pe Steam de data asta ?

Visits: 49