Bang & Olufsen anunță noile căști wireless Beoplay E8 Sport; Model premium cu autonomie de până la 30 de ore

Beoplay E8 Sport

Astăzi din partea celor de la Bang & Olufsen sosește pe piață o nouă pereche de căști complet wireless din zona premium. Se numește Beoplay E8 Sport și vine ca rival pentru Apple AirPods, respectiv Pixel Buds, având un preț pe măsură. După cum spune și numele său, căștile sunt adresate utilizatorilor fitness și mai multe detalii descoperiți în continuare.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Din start trebuie spus că avem aici certificare IP57 pentru rezistență la apă și praf. Nu sunt tipul de căști pe care le puteți lua la înot, dar rezistă la scufundarea în apa de până la 1 metru maxim 30 minute. Căștile sunt realizate din silicon texturat și cauciuc, la fel și cutia de încărcare/purtare.

Beoplay E8 Sport

Căștile oferă autonomie de până la 7 ore în regim de playback audio, iar cutia de încărcare asigură extra 3.5 încărcări complete pentru un total de 30 ore playback audio. Această cutiuță se va încărca prin port USB-C sau wireless folosind un pad dedicat Qi. Bifăm și prezența tehnologiei Bluetooth 5.1 și suportul AAC, Qualcomm aptX.

Beoplay E8 Sport

Controlul se realizează prin gesturi tactile pe suprafața căștilor, de la play/pauză, răspundere/încheiere apeluri, skip track-uri sau activare mod Transparency. Beoplay E8 Sport au și o aplicație companion pentru a instala profiluri audio și customiza experiența după bunul plac.

Beoplay E8 Sport

Nu primim anulare activă a zgomotului de fundal, Bang & Olufsen optând pentru izolare pasivă. În cutie veți găsi 8 seturi de dopuri pentru căști, 4 din silicon, unul din spumă și 3 perechi din silicon cu cârlig pentru a sta mai bine în urechi. Prețul acestor căști este de 350 dolari și sosesc pe albastru sau negru.

Pad-ul de încărcare wireless costă 125 dolari și vânzările încep din 9 iulie.

Visits: 58