Tim Drone

14 Cupluri Zodiacale care se completează perfect

Cu toții ne naștem sub semnul astral al unei zodii și ne dăm seama pe parcursul vieții că suntem mai mult sau mai puțin influențați de ceea ce spune poziția Soarelui pe harta noastra astrală (în funcție de credințele și convingerile fiecăruia)

Dacă în acest caz lucrurile sunt cât se poate de simple, atunci când vorbim de compatibilitatea a două persoane născute în zodii diferite (sau chiar aceeași zodie, după caz) ițele se încurcă destul de tare.

Compatibilitatea zodiilor este unul dintre elementele care ne poate oferi informații prețioase cu privire la relația pe care o avem cu partenerul nostru. Aceste afinități se bazează de regulă pe niște aspecte mai spirituale și mai naturale decât ne-am aștepta. Nu este vorba de simbol în sine, despre Taur, Capricorn sau Gemeni și nici despre caracteristicile lor; vorbim aici despre omogenitatea elementală:

pământ – apă

aer – foc

apă-apă

foc-foc

aer-aer

pământ-pâmânt

Aceste tipuri de combinații, reprezintă de regulă o complementaritate crescută și oferă cuplului sarea și piperul relației. În ceea ce privește compatibilitatea combinațiilor de tip apă-aer sau pământ-foc, aici putem vorbi despre atracția polilor opuși sau chiar despre lecții karmice pe care cei doi le au de învățat unul de la celălalt. Dar să vedem cum se aplică asta în practică:

Pământ–Apă

TAUR – PEȘTI

Pământul fără apă e rigid, uscat și neroditor. Apa și pământul se omogenizează perfect atunci când aceasta îl hrănește și îl fertilizează. Pragmatismul Taurilor și modul lor îngust de a privi lucrurile uneori va fi provocat de imaginația Peștilor și de profunzimea pe care ei o văd în fiecare lucru din viața lor. Pe de altă parte, Taurii le vor oferi Peștilor sentimentul de ordine, structură și organizare. Ambii au nevoie unul de celălalt pentru a-și scoate la iveală cele mai fructuoase caracteristici ale comportamentului lor.

TAUR – SCORPION

Și aici combinația elementală funcționază la cote maxime, numai că la ea se adaugă ceva mai multă determinare, pasiune și putere. O rețetă de succes pentru doi oameni puternici, care știu ce vor, le place să se distreze, să meargă peste tot împreună. dar apreciează în același timp liniștea și căldura căminului lor.

Aer–foc

BALANȚĂ- BERBEC

Aerul aprinde focul, îl ațâță și îl poartă departe… Ambii sunt extrem de sociabili, le place să iasă în oraș și să facă impresie în grupurile în care intră. Sunt sufletul petrecerii acolo unde merg și dacă vezi laolaltă doi oameni atât de expansivi, dar în același timp atât de eleganți în exprimare, cel mai probabil aparțin acestor două zodii. Partea bună este că deși le place să intre în contact cu mulți oameni și să fie apreciați și recunoscuți, atunci când Berbecul devine gelos pe popularitatea Balanței, aceasta se pricepe să-l îndulcească în stilul ei caracteristic – duios.

BERBEC – GEMENI

O combinație perfectă din punct de vedere fizic și intelectual. Lucrează împreună pentru aceleași scopuri deoarece formează o echipă formidabilă. Ambii își pun puterile laolaltă și reușesc întotdeauna să ajungă acolo unde și-au propus. Gemenii se simt adesea provocați din punct de vedere intelectual în discuțiile cu Berbecii, iar aceștia din urmă adoră faptul că partenerul lor îi ascultă cu atâta interes și plăcere.

Apă–Apă

SCORPION – RAC

Fluiditatea apei poartă cu ea un râu de sentimente, un val al trăirilor pe care cei din zodiile acestui element îl resimt în fiecare secundă și în fiecare respirație a lor. Ei nu simt, ei sunt SIMȚIRE, iar acesta este motto-ul lor după care se ghidează. Cei din cuplul Scorpion – Rac se înțeleg de minune la nivel afectiv, se completează aproape ideal; Racul blând și duios se regăsește întotdeauna în pasiunea și intensitatea la care Scorpionul simte iubirea dintre ei doi, iar Scorpionul este adesea temperat de partenerul lui atunci când își tinde să-și iasă din fire.

SCORPION –PEȘTI

Dacă în prima parte a acestei categorii vorbeam de o complementaritate la nivel emoțional, în relația Scorpion-Pești se adaugă atracția și potrivirea din punct de vedere fizic și pasional care le oferă celor doi niște experiențe de neuitat în plan sexual. Ambii sunt atenți la nevoile partenerului și la bunul mers al relației lor, așa că atâta timp cât au în vedere același lucru, întotdeauna se vor regăsi în universul lăuntric al celuilalt.

PEȘTI-RAC

Împreună au parte de o iubire curată, sentimente puternice și o relație bine sudată. Romantismul Racului se completează perfect cu nevoia Peștilor de a fi alături de cineva care să le ofere stabilitate, siguranță și confortul emoțional atât de necesar firii lor sensibile.

Foc – Foc

LEU-SĂGETĂTOR

Aventură, distracție și voie bună – asta se întâmplă când se întâlnesc un Leu cu un Săgetător. Iubesc să iasă împreună, să aibă parte de cât mai multe experiențe și nimic nu îi poate opri din a cunoaște lumea și mai ales, partea frumoasă și inspirațională a lumii în care trăiesc.

BERBEC – SĂGETĂTOR

Aici dinamica relației poate lua dimensiuni inimaginabile. Ambii au o personalitate puternică și o tonă de energie! Mai mult decât atât  adoră să fie activi, să aibă mereu ceva de făcut și tocmai de aceea nu se plictisesc niciodată unul în compania celuilalt. Sunt experți în a-și stârni pasiunile unuia celuilalt atât în viața personală cât și în hobby-urile pe care le practică împreună sau separat.

Aer–Aer

GEMENI-BALANȚĂ

Una dintre cele mai bune combinații din acest element este cea dintre zodiile Gemeni – Balanță. Sunt adepții comunicării, se completează perfect din punct de vedere intelectual, ambii având o personalitae șarmantă și niște caracteristici care îi fac extrem de plăcuți în societate. Gemenii sunt adesea neutri și indeciși, dar Balanța vine să echilibreze această tendință a lor de gândi prea mult fără să ia vreo decizie. Ei sunt adepții acțiunii, chiar dacă le ia ceva să cântărească toate opțiunile și soluțiile, însă într-un final fac o mișcare de care se asigură că este cea mai bună!

Pământ–Pământ

FECIOARĂ –TAUR

Capacitatea Fecioarei de a se dedica unei relații și de a menține flacăra pasiunii la cote înalte este ceva fascinant pentru un nativ din zodia Taur. Adoră modul în care Fecioară reușește să se organizeze și mai ales faptul că îi motivează tot timpul să meargă înainte. Au nevoie de un astfel de suflu.

CAPRICORN-TAUR

Această pereche insuflă putere, inspirație și dau senzația că sunt doi oameni cu care nu vrei să te pui niciodată. Sunt  o combinație reușită deoarece reușesc să-și întărească mereu calitățile și să-și mascheze slăbiciunile. Tocmai de aceea dau senzația că nu pot fi doborâți de nimeni și nimic.

Și ultiMele două combinații care fac rabat de la complementaritatea elementală sunt…

GEMENI-FECIOARĂ

Despre această combinație ar fi atâtea de spus că nu ne-ar ajunge o viață întreagă să epuizăm subiectul… Exact așa se simt și cei doi în convesațiile lor lungi și deloc plictisitoare. Simt că tot timpul sunt pe aceeași lungime de undă și că mereu o să mai rămână ceva de spus între ei.

Dacă a fost cineva care a inventat la telefon jocul: “închide tu primul”, “ba nu, închide tu” aceștia au fost precis Gemenii și Fecioarele. Niciunul nu se îndură să încheie conversația așa că mereu îi vei găsi pălăvragind despre de te miri ce. Important este că din punct de vedere intelectual și conversational se înțeleg de minune.

CAPRICORN-BERBEC

Ambii sunt extrem de pasionali și practici – o combinație de succes! Tendința Capricornului de a face regulile și de a organiza totul în jurul lor se completează perfect cu dorința de acțiune și dinamism pe care Berbecii o au atunci când le este oferită o structură, un țel și nu simt că sunt lăsați de izbeliște.

sursa:cespunastrele.ro

Visits: 13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *