Titanfall 2 devine mai popular ca ultimele jocuri Battlefield

De câteva zile Electronic Arts s-a pus să tot listeze din jocurile sale pe Steam, ce anterior erau limitate doar la Origin. Printre ele se numărau toate cele din seria Battlefield, ce nu erau deja pe Steam, și Titanfall 2. Nu și Titanfall 1, pentru că era oricum un joc doar de multiplayer ce a fost vândut la preț întreg și n-a avut nici o șansă de supraviețuire.

Menționez asta pentru că ceva miraculos s-a întâmplat. Titanfall 2, un joc îngrămădit între un Battlefield și un Call of Duty în 2016, trimis să moară pe piață, este acum popular pe Steam. Cât de popular? Mai popular ca toate celelalte jocuri Battlefield la un loc, pe Steam.

Titanfall 2 se apropie de 10 mii de jucători simultani, ceea ce înseamnă că pe lângă o campanie bunicică mai are și un componentă de multiplayer sănătoasă. Probabil nu strică nici faptul că Titanfall 2 costă acum doar 10 euro.

Probabil vă întrebați dacă ar mai avea sens să se apuce acum cineva de acest joc vechi de 4 ani. Eh, tot are lupte de infanterie și robotice, cu parkour, în multiplayer mai reușite ca orice alt FPS de multiplayer pe care l-am încercat în ultimii ani. Știu că este o nișă, dar până ce MechWarrior 5 adaugă un buton de eject și infanterie, nu prea am alternative bune.

[DSO Gaming]

Visits: 47