Panasonic Lumix G100 este un nou aparat mirrorless pentru YouTuberi, cu filmare 4K

Panasonic a lansat un nou aparat foto mirrorless pentru vloggeri, modelul Lumix G100. Are obiectiv interschimbabil, este un model compact şi are un design mai degrabă conservator. Avem detalii despre dotările sale, dar şi preţ mai jos.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Panasonic Lumix G100 are un senzor Micro Four Thirds de 20.3 megapixeli, plus sistem de stabilizare hibrid pe 5 axe. Poate filma în 4K la 24p sau 30p, dar şi Full HD la 60p. Există şi aspect ratio-uri prietenoase cu social media, precum 4:5 pentru Instagram sau 5:4 şi 9:16. Există şi opţiunea de captură video Panasonic V-LogL Flat Color Profile, pentru control mai bun asupra color grading-ului. Cătarea electronică din spate are un afişaj de 3.68 de milioane de puncte şi este însoţită de un ecran rabatabil de 3 inch, un LCD tactil care se poate roti în faţă.

Noul model Lumix vine şi cu tehnologie acustică Nokia OZO pentru captură audio spaţială. 3 microfoane sunt integrate, două în faţă şi unul în spate, configurate încât să captureze audio în faţa camerei, doar în spate sau combinând toate cele 3 microfoane. Pe partea de conectivitate avem Bluetooth şi WiFi şi ne putem conecta la smartphone pentru a transfera poze sau controla aparatul de la distanţă. Avem şi un conector micro HDMI, input de microfon, dar şi încărcare via microUSB.

Există şi sisteme de mount Micro Four Thirds, iar aparatul vine cu un LUMIX G VARIO 12-32mm F3.5-5.6 ASPH, un “power zoom kit” cu stabilizare optică. Panasonic îţi mai oferă şi un trepied mititel la pachet, care devine selfie stick şi te ajută să te înregistrezi singur mai uşor. Preţul nu e chiar rău, 749 de dolari, iar produsul vine în iulie. Trepiedul/grip DMW-SHGR1 costă 50 de dolari.

Visits: 103