Gameplay nou din Surgeon Simulator 2

Surgeon Simulator 2 va fi lansat prin luna august, oferindu-vă posibilitatea de vă exersa talentul medical într-un mediu unde nu puteți face rău adevărat cuiva. Mai puțin Bob, pacientul. Bob nu are zile bune. Bob arată de parcă ar fi într-o adaptare făcută de Terry Gilliam după poveștile de groază ale unor oameni ce au supraviețuit (sau a rudelor acestora) după incursiuni cu sistemul românesc de sănătate.

Studioul Bossa a publicat un clip nou de gameplay ce detaliază destul de multe informații despre ce ne așteaptă în Surgeon Simmulator 2.

Avem parte de operații cooperative cu patru oameni. Avem suport pentru modificări și un editor integrat de nivele ce vă permite să înlocuiți gameplay-ul de bază cu joc de popice. Avem cosmetice și pălării, chiar inele din moment ce voi vă puteți vedea predominant doar degetele.

Desigur, aveți parte și de elemente noi pentru procedurile medicale în sine, în cazul în care la un moment decideți să încercați să salvați viața pacientului acesta fictiv, în loc să găsiți moduri noi prin care să îi înlocuiți ficatul cu un obiect aleator găsit pe jos.

Visits: 45