Serialul Lucifer va avea un sezon 6, confirmat de Netflix drept ultimul din serie

Netflix tocmai a anunţat că va exista şi un sezon 6 al popularului serial “Lucifer”, iar acesta va fi ultimul al seriei. Speculaţiile afirmaseră că au fost probleme cu contractul lui Tom Ellis, cel care joacă personajul principal, iar Netflix a trebuit să se înţeleagă cu Warner Bros Television.

Publicitate

‘),1==profitshare_id[„7232408”]){var c=document.createElement(„script”);c.type=”text/javascript”,c.async=!0,c.src=(„https:”==document.location.protocol?”https://”:”http://”)+”w.profitshare.ro/a/K3v4″,document.getElementsByTagName(„head”)[0].appendChild(c)}

Nu e prima oară când auzim că primim “ultimul sezon”. Fanii au trecut prin asta şi cu sezonul 4, când producţia se oprea la Fox, care a refuzat să continue serialul dupa 3 sezoane. Apoi Netflix a preluat proiectul şi a oferit un sezon 4 în 2019 şi 5 din 2020, despre care a spus că ar fi ultimul. Acesta va începe difuzarea pe Netflix pe 21 august, cu prima serie de episoade (Partea 1). În 2019, co-creatorii show-ului, Ildy Modrovich şi Joe Henderson au mulţumit Netflix pentru că le-a permis să termine povestea lui Lucifer Mornngstar aşa cum doreau, atunci când sezonul 5 a fost confirmat, iar asta suna a sezon final.

La o lună după aflăm că numărul de episoade din sezon a crescut de la 10 la 16. Zvonurile despre un posibil sezon 6 circula de câteva luni, ce e drept. Fanii “Lucifer” au făcut petiţii peste petiţii şi au insistat mult ca show-ul să revină după anularea sa de la FOX din 2018. Rar s-a mai văzut atâta pasiune în jurul unei producţii. Există şi celebrităţi printre fani, care au crescut presiunea pe regizori şi producători. Kelly Clarkson spre exemplu de la “The Voice” este un mega fan al serialului.

Evident teaserele începute de Netflix cu privire la producţia sezonului 6 se joacă cu ideea de “6” şi “666”. Trebuie spus că sezonul 4 din “Lucifer” a fost primul loc la conţinutul cel mai binge-uit de fani timp de 8 săptămâni, record absolut pentru Netflix. Serialul nu a fost lipsit de controverse, inclusiv petiţii ca el să nu mai existe, din partea creştinilor şi celor care consideră că glorifică diavolul. Şi la noi a fost un întreg scandal când un vagon întreg de metrou din Bucureşti era colantat cu un poster “Lucifer” pentru a promova serialul.

Rămâne de văzut ce se întâmplă şi cu proiectul Sandman, un comic book DC/Vertigo din care provine de fapt personajul Lucifer şi care ar putea să fie transformat de Netflix în serial.

Visits: 44