Crysis Remastered este un fail imens care pateaza imaginea unei legende

Cat de mult imi place sa am dreptate, imi pare rau cateodata ca se intampla. Mai stiti voi cand spuneam acum ceva timp ca toata nebunia asta cu remasterizarile ar trebui sa se opreasca? Cand m-am legat fix de Crysis Remastered si am spus ca este o idee foarte proasta sa se atinga de jocul asta? Ei bine, uitati-l. A venit, si-a scos sfios capul din studio si exact ca la Whack-a-Mole si-a luat una-n cap!

Am vazut ca s-a creat ceva valva odata cu aparitia trailer-ului, insa dupa ce l-am vazut am avut un soc. Nu intelegeam de ce ma uit la acelasi joc din 2007. Unde e partea de remaster si de ce nu o vad? Ei bine, raspunsul e destul de simplu. Remasterizarea asta, daca putem sa-i zicem asa, e doar o gargara. Spun asta pentru ca internetul e mare, iar screenshot-urile din „noul” joc au aparut deja. Si stupoare; arata aproape la fel.

Cu ce se deosebeste Crysis Remastered de original?

Nu cu multe, va zic eu. Daca comparam direct imaginile observam cu stupoare un lucru. Versiunea remasterizata arata mai rau decat originalul. Da, da, unele texturi sunt mai bine finisate, iar lumina pare mai realista; dar noua versiune omoara atmosfera originala a jocului cu niste culori suprasaturate care parca sunt premii gasite intr-o punga de pufuleti cu surprize. Si sa-mi fie cu iertare, dar de la Crysis Remastered ma asteptam la altceva. In cazul asta, prefer sa traduc mot a mot si sa zic ca hainele noi ale lui PlangiSoro nu ma impresioneaza cu nimic.

Crytek se lauda ca are texturi HD, TAA, SSDO, SVOGI… dar toate astea au oare vreun rost? Adica, cine a cerut asta? Hai, ridicati o mana! Ei bine, macar il lanseaza pe Switch. Si odata cu tampenia asta, moare si intrebarea: „But can you run Crysis?!

Visits: 37