Samsung își aduce purificatoarele de aer și în România; Modele cu design modern și funcții smart

Pentru că în ultima perioadă suntem din ce în ce mai interesați și de impactul pe care mediul înconjurător îl are asupra sănătății, căutăm soluții pentru curățarea aerului la interiorul casei și anume purificatoare. O veste bună este aceea că Samsung își aduce purificatoarele de aer și în România din această vară.

Publicitate

Gama de purificatoare Samsung include 5 modele foarte ușor și intuitiv de utilizat, cu design care permite integrarea lor în locuințele moderne. Aflăm și faptul că 73% dintre românii din mediul urban cu vârste între 18 și 64 ani se declară foarte preocupați de calitatea aerului din localitatea în care trăiesc. Pentru un aer pur, fără praf, substanțe chimice și mirosuri neplăcute este recomandat un asemenea purificator.

Samsung AX9500 (Cube)

AX9500 (Cube)

Un prim model de pe listă este AX9500 (Cube) care se bazează pe tehnologia inovatoare Samsung Wind-Free care dispersează aer curat prin cele 60.000 de micro-spații pentru eliberarea aerului, la un nivel de zgomot extrem de redus. Acesta are forma unui cub, design modular, afișaj numeri EasyView și senzor laser PM care monitorizează calitatea aerului în timp real.

Detectează contaminanții gazoși și particulele mai mici de 1.0μm și ecranul afișează nivelul de poluare și nivelul calității aerului printr-un indicator în 4 culori.

AX7500

Următorul model din gama de purificatoare Samsung este AX7500 și oferă o acoperire largă și rapidă, cu posibilitatea de a ajunge în toate colțurile încăperii. Influxul de aer frontal a fost conceput pentru a trage aerul cu ușurință, iar odată ce procesul de purificare s-a încheiat, ventilatorul dispersează aerul prin 3 fante de ventilație.

AX5500

Samsung AX5500

O acoperire la fel de largă este oferită și de către AX5500. Acesta se folosește de 3 fante de ventilație pentru a dispersa aerul curat în mai multe direcții după finalizarea procesului de purificare. Astfel, fluxul de aer ajunge mai rapid în întreg perimetru. Se obține o rată de livrare a aerului curat (CADR) de 467 de metri cubi pe oră. Purificatorul are și afișaj numeri de calitate a aerului și senzor laser PM. Unitatea are roți și poate fi mutată oriunde prin casă.

Samsung AX3300 AX40

AX3300

O altă variantă pentru care puteți opta este AX3300. Aceasta permite verificarea calității aerului din interior într-un mod cât mai intuitiv. Se folosesc senzori de praf și gaz pentru monitorizarea calității aerului. Ulterior, datele preluate sunt folosite pentru a optimiza modurile de operare în mod automat.

AX3000 AX34

Nu în ultimul rând avem modelul AX3000 care promite cea mai bună experiență de utilizare chair și pe timpul nopții. Modul Sleep asigură optimizarea proceselor, astfel încă zgomotele să lipsească în totalitate noaptea. Are senzori pentru praf și gaz. Apare și un indicator intuitiv în 4 culori care arată în timp real nivelul de poluare a aerului. Avem sistem de filtrare HEPA și indicator luminos pentru curățarea sa.

Samsung AX3000

Modelele cu suport Wi-Fi permit monitorizarea nivelului de poluare a aerului din orice loc folosind aplicația SmartThings. Toate aceste purificatoare vor sosi în România din a doua jumătate a lunii iulie 2020. Detalii extra aveți aici.

Visits: 63