Sony prezintă noile boxe wireless cu EXTRA BASS; Ce aduc nou modelele SRS-XB43, SRS-XB33 și SRS-XB23

Sony a prezentat o nouă colecţie de boxe wireless cu EXTRA BASS, unităţile SRS-XB43, SRS-XB33 și SRS-XB23. Acestea au noi difuzoare X-Balanced şi permit o viaţă activă şi ascultarea muzicii din mers, mulţumită unui design rezistent la apă, praf şi şocuri.

Publicitate

Noua gamă vine cu design modern, prin prisma structurii compacte, uşoare şi portabile. Asta se vede în special la modelul SRS-XB23. Aceste boxe wireless EXTRA BASS oferă o structură robustă şi o calitate impecabilă a sunetului. Tehnologia EXTRA BASS implică un bas puternic, care se va simţi oriunde te-ai afla. Se remarcă şi tehnologia X-Balance, care oferă o calitate audio înaltă şi o presiune puternică a sunetului pentru o experienţă de audiţie mai plină, profundă şi satisfăcătoare.

Un aspect important este şi forma non circulară a boxei, care maximizează scena de sunet a difaragmei difuzorului, crescând presiunea acustică, pentru un bas mai puternic. Este redusă şi oscilaţia driverului, menţinând aceeaşi presiune a sunetului, ceea ce scade distorsionările. Nivelul presiunii sonore de pe modelul XB33 spre exemplu a crescut cu 30%, iar rata de distorsiune a fost redusă cu aproximativ 25% faţă de modelul anterior.

Faţă de diafragma circulară a unei boxe obişnuite, difuzorul X-Balanced al modelului XB43 are o diafragmă aproape dreptunghiulară. Acest model are un sistem de două difuzoare cu două elemente şi combină un woofer pentru frecvenţe joase şi mediane cu un tweeter dedicat pentru frecvenţe înalte. Rezultatul e un sunet puternic, bas profund şi voce clară.

Conul MRC rigid şi foarte uşor, alături de capacul de protecţie contra prafului contribuie la o experienţă de calitate. Avem parte şi de un mod special LIVE SOUND, cu audiţie tridimensională, similară cu cea a unui concert live. Boxele au certificare IP67, rezistenţă la şocuri, design cu tweter iluminat şi o aplicaţie numită Fiestable care ajută să creezi o atmosferă de club cu boxă şi telefonul.

Luminile se vor sincroniza cu ritmul muzicii. Puteţi şi să conectaţi mai multe boxe între ele sincronizând muzica şi luminile. Autonomia este de aproximativ 24 de ore şi preţurile pentru boxe le aflaţi mai jos.

  • Modelul SRS-XB43: 1120 lei
  • Modelul SRS-XB33: 730 lei
  • Modelul SRS-XB23: 580 lei

Visits: 77