Garmin anunţă noi ceasuri inteligente “Solar” cu alimentare solară: modele Instinct, Fenix 6, Tactix Delta

Garmin a făcut trecerea la o nouă paradigmă în segmentul ceasurilor inteligente, anunţând în această săptămână dotarea celor mai populare 3 serii de ceasuri ale sale cu încărcare solară. Astfel, modelele Fenix 6, Instinct şi Tactix Delta se vor încărca cu ajutorul energiei solare, extinzându-şi autonomia semnificativ.

Publicitate

Fenix 6 Pro Solar şi Fenix 6X Pro Solar oferă între 9 şi 14 zile de autonomie în funcţie de dotările utilizate. Acum sunt listate cu 10.5-16 zile de baterie, dacă sunt expuse cum trebuie la soare. În afară de acest upgrade de alimentare, noile modele Fenix au extra funcţii pentru mersul cu bicicleta pe munte, surfing şi căţărări la interior. Seria Fenix păstrează în rest toate funcţiile de pe modelele Fenix 6 şi 6S Pro, de la WiFi, GPS şi stocare locală la monitorizare somn şi NFC.

Fenix 6S costă 850 de dolari şi vine într-o variantă de 47 mm, iar Fenix 6 Pro porneşte de la 949 dolari.

Seria Instinct include modelele Surf şi Tactical Solar Edition, care pot ajunge chiar la 50 de zile de autonomie. Surf rezistă la o adâncime de 100 de metri şi are funcţii speciale legate de surf, precum date despre flux şi reflux. Tactical Edition are un mod Stealth, care poate dezactiva funcţia de tracking a telefonului şi are şi compatibilitate cu ochelarii de vedere nocturnă. Preţ de pornire? 399 USD.

[embedded content]

Tactics Delta Solar Edition este un ceas cu certificare militară pentru rezistenţa (MIL-STD-810), compatibil cu ochelarii cu vedere nocturnă şi până la 24 de zile de autonomie. Costa de la 1099 dolari în sus. Are şi o funcţie inedită “kill switch”, care şterge toate datele de pe ceas şi vine cu un corp din nylon şi oţel.

Visits: 53