Half-Life ar putea reveni, de aceasta data sub forma unui joc non-VR

Geoff Keighley a lansat alaturi de Valve cartea interactiva numita Half-Life: Alyx – Final Hours. Pe langa faptul ca va recomand sa o descarcati daca sunteti fani ai seriei, aceasta se incheie pe o nota foarte pozitiva. Conform lui Keighley, echipa HL de la Valve vrea sa dezvolte un joc non-VR.

In privat, majoritatea membrilor echipei spera ca urmatorul mare joc al companiei va fi un joc Half-Life construit fara VR in minte; un joc accesibil pe toate platformele traditionale de gaming.

Exista insa o urma de indoiala in cadrul companiei referitor la acest subiect. S-ar parea ca Valve nu vrea sa se implice intr-un proiect de asa anvergura. Asta este o miscare cam ciudata, mai ales in conditiile in care compania sustine ca nu exista un lider anume; in acelasi timp, pare ca un astfel de proiect nu este aprobat de undeva de sus. Oricum ar fi, se pare ca o sa mai avem parte de Half-Life in viitor.

Half-Life Momentan, se pare ca urmatorul joc Half-Life ar fi tot un proiect VR, dar nu este nimic confirmat. Ar putea fi un joc non-VR, insa echipa nu poate da detalii. Iar ca o nota de final, Keighley a mai spus ca la inceputul anului 2018, „o echipa mica” de la Valve a inceput sa lucreze la un proiect top-secret.

Half-Life: Alyx – Final Hours este disponibil pe Steam pentru 10$. Acest material il vede pe Keighley vorbind despre dezvoltarea lui Alyx, cat si despre alte proiecte VR de la Valve. Acesta vorbeste si despre Half-Life 3, joc al carui proces de dezvoltare a inceput, dar a fost anulat. Cu siguranta veti gasi informatii super interesante in acest material si va incurajez sa-l urmariti.

Visits: 43