Tim Drone

Superhot: Mind Control Delete va fi oferit gratuit celor ce detin primul joc

Superhot: Mind Control Delete a fost anuntat in 2017 sub forma unui DLC gratuit. De atunci insa, acesta a evoluat si a ajuns un joc de patru ori mai mare decat originalul. In plus, acesta pastreaza mecanica in care timpul se misca odata cu tine; de aceasta data, mult mai rafinata si cu o multime de arme si skill-uri noi.

Primul joc a fost notat bine, in ciuda faptului ca a fost scurt si putea deveni foarte repetitiv. Daca te numeri printre cei care au terminat Superhot, dorindu-si insa mai multa actiune, atunci Mind Control Delete este pentru tine. Dupa cum am mentionat in titlul articolului, vestea buna este ca daca detii jocul original, vei primi noul titlu gratuit. Exista insa cateva restrictii: daca ai primit jocul prin Xbox Game Pass sau Twitch Prime, acesta nu va fi considerat ca si achizitionat, astfel nu vei primi si partea a doua. Pentru a fi eligibil, jocul trebuie sa fie cumparat. Din fericire, cei care il au din bundle-uri precum cele de la Humble Bundle, ar trebui sa fie ok.

SUPERHOT

Daca vrei insa Superhot: Mind Control Delete, poti inca sa cumperi originalul pana pe data de 17 Iulie, iar partea cea mai buna este ca jocul este parte din promotii pe Steam, GOG si Epic chiar in acest moment.

Suntem foarte norocosi si privilegiati multumita voua. Suportul pe care ni l-ati oferit ne-a permis sa ramanem independenti. Ne permiteti sa functionam asa cum ne dorim, fara sa ne pese de marginile de profit si date limita.

Ne oferiti sansa sa facem lucruri ciudate si frumoase cu vietile noastre. Ni se pare astfel corect sa va returnam favorul. Ca si multumire, speram ca acest giveaway complicat va va aduce mai multa bucurie in viata.

Echipa Superhot

Visits: 38

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *