Review Redmi Note 9

Redmi Note 9

Sa incepem cu lucrurile care mi-au placut la Xiaomi Redmi Note 9.

Durata de viata excelenta a bateriei

Ce mi-a placut cel mai mult la acest telefon este durata bateriei. Cu o unitate de 5.020 mAh in interior si optimizarea bateriilor Xiaomi, Note 9 a putut fi utilizat cu usurinta o zi si jumatate cu o singura incarcare si aceasta include un pic de joc, fotografii, o multime de mesaje, e-mailuri si browsing.

Xiaomi Redmi Note 9 este un smartphone care se incadreaza intr-un buget redus, insa nu inseamna ca ar trebui sa aiba in componenta sa piese de slaba calitate, ba dimpotriva. Acesta este dotat cu o incarcare suficienta rapida de 22W, ceea ce este de fapt o afacere mai buna decat fratele mai scump Redmi Note 9 Pro care va ofera un incarcator de 18W in cutie. In timp ce incarcarea de 22 W poate parea interesanta, trebuie sa va amintiti ca trebuie sa alimenteze o baterie masiva de 5.020 mAh.

Designul va intoarce capetele

Este un telefon de buget mediu care este confectionat integral din plastic, dar Redmi reuseste sa impresioneze prin calitatea materialelor placute la atingere si culorile vii. Acea coaja de policarbonat, literalmente, tine telefonul la un loc si este placut imbinata in jurul porturilor, colturilor si chiar in jurul afisajului.

Cand am deconectat telefonul, am petrecut o perioada buna de timp admirand pur si simplu designul care avea o senzatie draguta, si chiar il simteam mai usor decat omologii sai cu carcasa din sticla.

Display isi face treaba foarte bine

Este un afisaj LCD obisnuit de 60Hz, acoperit in Gorilla Glass 5, dar acesta este mult mai bun decat experienta altor telefoane din aceasi clasa. La fel ca restul fraternitatii, este prevazut si un afisaj cu gauri cu rezolutie FHD +.

Camera

In timp ce faceti clic pe fotografii, acestea pot aparea suprasaturate datorita afisajului. Calitatea imaginilor in termeni de detaliu este aproximativ medie. Acestea arata destul de ascutite si gestioneaza o cantitate buna de detalii atunci cand lumina este corecta.

Ar trebui sa cumperi unul?

In cele din urma, Xiaomi Redmi Note 9 respecta radacinile sale, dar nu in conformitate cu asteptarile mele, Cuvantul Note imi transimite varful de gama cu un display generos. As recomanda Note 9 doar daca tot ceea ce va intereseaza este sa obtineti cel mai bun hardware posibil la aproximativ 900 de lei.

Recomanda   afisari
Visits: 91