Reinventeaza spatiul din baia ta folosind un vas WC suspendat

de Redactie Hit.ro | 30 iulie 2020

Vas WC

De asemenea, trebuie sa tii cont de preferintele personale dar si de spatiul disponibil astfel incat sa ai libertate de miscare si sa nu te impiedici de obiectele sanitare sau de mobilier.

O tendinta ce s-a popularizat foarte mult in ultimii ani este instalarea unui vas WC suspendat care prezinta numeroase calitati exceptionale prin care baia ta poate sa iasa in evidenta. Contrar opiniilor multor persoane, un vas WC suspendat este suficient de rezistent pentru a mentine greutatea unui om indiferent de numarul de utilizari. Initial erau mai mult intalnite in spatii publice dar, pentru ca prezinta atat de multe avantaje au inceput sa devina o solutie foarte apreciata si in mediul rezidential.

 De ce sa alegi un model de vas WC suspendat?

 Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui vas WC suspendat este acela ca te ajuta sa castigi spatiu util. Fiind suspendat va fi mai usor sa mentii curatenia si totodata sa te asiguri ca fiecare element este la locul lui. Alegerea unui vas WC suspendat mai poate sa aduca baii tale si un plus de rafinament datorita faptului ca rezervorul nu mai este la vedere. Spatiul din jurul vasului de toaleta va fi intotdeauna usor de intretinut si baia ta va fi mai silentioasa. Zgomotul produs atunci cand tragi apa va fi diminuat iar ceilalti membri ai familiei vor fi recunoscatori mai ales in momentul in care utilizezi toaleta in timpul noptii.

Un alt plus care este adus de un vas WC suspendat este acela ca modelele disponibile pe piata sunt imbunatatite in mod constant prin aplicarea unor tehnologii din ce in ce mai performante. Aceste tehnologii sunt menite pentru a usura modul in care sunt utilizate si ofera din ce in ce mai mult confort. Pot sa aiba incorporate bideu sau chiar functii de autocuratare care sunt foarte utile mai ales pentru persoanele care sunt foarte ocupate si nu au timpul necesar pentru a realiza o curatenie in profunzime a spatiilor ascunse. De asemenea, noile tehnologii ofera si facilitati precum economisirea resurselor de apa utilizate.

Un design rafinat si in tendinte folosind obiecte sanitare moderne

Un vas WC suspendat este solutia ideala in special pentru baile de mici dimensiuni si pot sa se integreze perfect in orice baie moderna. Avand in vedere aceste avantaje vei putea sa ai parte de tot confortul posibil in baia ta.

Modelele inovatoare dar si tehnologiile de ultima generatie au reusit sa revolutioneze aceasta industrie si la ora actuala este posibil sa iti indeplinesti orice dorinta pentru a putea profita de maximul de confort. Alegand un vas WC suspendat vei putea sa creezi un design interior placut care lasa o impresie buna tuturor celor care iti vor utiliza baia. Este o solutie moderna si in tendinte iar daca iti doresti sa profiti de tot ceea ce este mai bun iti recomandam sa alegi modele care au tehnologia de ultima generatie incorportata.

Recomanda   afisari

Visits: 29