Tim Drone

WhatsApp poate fi utilizat pe multiple telefoane folosind un singur numar

WhatsApp este in mod incontestabil una dintre cel mai utilizate aplicatii pentru mesagerie, disponibila pe majoritatea platformelor. Compania a adunat in prezent mai bine de 2 miliarde de utilizatori activi. In ciuda numarului imens de utilizatori care folosesc aplicatia, lipseste o functie care s-ar putea dovedi a fi utila in anumite situatii. Mai precis, utilizarea aceluiasi numar pe mai multe telefoane.

Totusi, modul de functionare actual al WhatsApp s-ar putea modifica, pe masura ce aflam informatii noi. Datorita unor imagini aparute pe internet, aceasta functie ar putea fi implementata curand. Functia a fost gasita de catre WABetaInfo in doua capturi de ecran, efectuate cel mai probabil in perioada de testare. Sistemul este simplu si intuitiv, aplicatia genereaza un cod de securitate care poate fi partajat pentru utilizarea unui singur cont pe mai multe dispozitive.

WhatsApp
WhatsApp Linked Devices

Cel mai probabil va exista si o limita a numarului maxim de dispozitive, noi presupunem un numar de pana la patru. WhatsApp ar lucra si la o noua interfata de utilizator pentru gestiunea acestei functii.

Cu siguranta vom vedea lucruri interesante implementate deoarece dezvoltatorul aplicatiei este foarte dedicat. Nu am auzit pe nimeni sa se planga vreodata de aceasta aplicatie, indiferenta de platforma. Folosesc WhatsApp de-o perioada foarte indelungata de timp, utilizarea ei pe doua terminale android in acelasi timp s-ar dovedi extrem de utila pentru mine.

Visits: 55

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *