Serious Sam 4 a fost amanat pana in luna Septembrie

Serious Sam 4 ar fi trebuit sa fie lansat luna aceasta, insa dezvoltatorii au decis sa-l amane in ultimul moment. Anuntul a venit prin intermediul unui trailer postat pe canalul oficial al producatorului. Noua data de lansare este 24 Septembrie. Cei de la Croteam ne asigura ca de data aceasta, lansarea este 100% stabilita.

Echipa de dezvoltare nu explica motivul din spatele amanarii insa ar putea fi logic. Epidemia de COVID-19 a afectat companiile din toata lumea, astfel pauza ar putea fi dedicata finisarii mai atente a jocului. In plus, vorbim despre un sistem care ar putea afisa o suta de mii de inamici pe ecran, in acelasi timp; doar acesta in sine ar putea fi problematic si sa necesite ceva timp extra pentru testare.

Oricare ar fi situatia, suntem foarte aproape de lansarea lui Serious Sam 4, asa ca pregatiti-va shotgun-urile si haideti la vanatoare de kamikaze fara capatani. Tinand cont de faptul ca al treilea joc din serie a fost un fail, aceasta lansare ar putea insemna reintoarcerea francizei. Nu ca ar fi avut foarte mare succes vreodata, dar pentru unii a insemna unul dintre jocurile copilariei.

Iar daca nu ati incercat inca si aveti un sistem VR, va pot recomanda un joc foarte interesant. Este vorba despre Serious Sam VR: The Last Hope, un shooter static foarte interesant. L-am jucat alaturi de un prieten si experienta a fost foarte amuzanta. Daca aveti ocazia sa imprumutati un sistem VR sau se intampla sa aveti unul acasa, incercati macar un meci-doua; nu o sa regretati.

Serious Sam VR The Last Hope

Visits: 46