Grand Theft Auto 6 vs GTA Online – Cum va decurge oare lansarea urmatorului joc din serie?

In acest moment lumea incepe sa se agite in legatura cu lansarea lui Grand Theft Auto 6. Urmatorul joc din serie este deja in development; asta nu este o surpriza pentru nimeni. Se pare insa ca ar putea fi ceva mai aproape decat am crede. Cea mai recenta informatie vine din partea unor compozitori de muzica synthwave. Este vorba de Vector Hold care sustine ca Peter Brian Rice se ocupa de productia coloanei sonore pentru un joc din perioada anilor ’80.

Multi fani cred ca este vorba despre coloana sonora a lui Grand Theft Auto 6, a carui actiune ar avea loc in Vice City in anii ’80. In acelasi timp insa, sunt si mai multi cei care se intreaba ce se va intampla cu toti banii si continutul pe care l-au strans de-a lungul anilor in GTA Online. In acest articol analizez rapid cam care ar fi cea mai buna varianta din partea Rockstar Games.

Vector Hold Grand Theft Auto 6

Grand Theft Auto 6 ar putea fi lansat doar ca titlu single-player

Cu actiunea asezata in anii ’80, publicul tinta pentru un posibil mod online ar fi mult mai mic comparativ cu actualul GTA Online. Asta ii face pe multi sa considere scenariul in care Grand Theft Auto 6 ar fi un joc single-player. In acelasi timp, GTA Online ar putea ramane la aceasta forma si prin actualizari sa primeasca continut inspirat de noul joc.

Pana in acest moment, GTA Online a devenit un loc de joaca imens. De la vehicule inspirate din cultura pop precum Batmobil-ul pana la motociclete zburatoare cu rachete si o multime de activitati pentru jucatori, le are pe toate. Asta ii face pe multi sa creada ca Rockstar ar pierde o multime de bani daca ar opri modul multiplayer actual in defavoarea unuia setat in anii ’80. Aceasta teorie este sustinuta de faptul ca GTA Online pentru next-gen va fi lansat in 2021, iar dezvoltatorii au mentionat un DLC care va introduce o locatie noua. Poate chiar presupusul Vice City in care Grand Theft Auto 6 ar urma sa se desfasoare.

GTA Online Stunts

In acest fel Grand Theft Auto 6 ar putea fi un joc de sine statator, in timp ce GTA Online va putea deveni independent. Primul ar duce seria mai departe, in timp ce al doilea ar continua sa genereze venituri imense pentru Rockstar Games. Pana la urma exista sute de mii de jucatori zilnic care investesc si au investit mii de ore in joc. Nu stiu cum ar primi vestea ca jocul multiplayer preferat ar fi inchis pentru a face loc unuia nou. Poate in viitor, am putea vedea actualul GTA Online portat pe motorul grafic al lui GTA 6, asa cum am mai vazut in trecut cu jocuri multiplayer foarte longevive de genul World of Warcraft.

Deci cand am putea juca Grand Theft Auto 6?

Cu cat aflam mai multe informatii, cu atat anul 2023 pare a fi unul potrivit pentru lansarea urmatorului GTA. De aceasta data, Rockstar ar putea astepta maturizarea sistemelor next-gen pentru a putea oferi o experienta cat mai buna in Grand Theft Auto 6. In timpul de pana atunci, fanii vor putea sa joace GTA Online si pe PlayStation 5 si Xbox Series X. Si asa jocul este la a treia generatie de console pe care isi face simtita prezenta.

Am mai vorbit despre 2023 si in trecut, iar tot acest an coincide cu perioada in care Rockstar Games a alocat un buget de marketing foarte mare. Asta poate indica o campanie de promovare imensa, cel mai probabil pentru unul dintre cele mai mari francize ale producatorului. Si nu, nu cred ca este vorba de un nou Bully sau inca un Red Dead Redemption.

Visits: 59