Sony lansează noul model de căști wireless WH-1000XM4

Sony lanseaza astazi noul model de casti wireless numit WH-1000XM4, urmasul seriei indragite 1000X. Noul model mosteneste trasaturile importante ale modelului anterior (WH-1000XM3) adaugand functii noi. In cazul acestui model, vorbim despre reglarea sunetului ambiental in mod automat dupa preferintele utilizatorului. Anularea zgomotului de fundal este obtinuta cu ajutorul tehnologiei Dual Noise Sensor de la Sony, captand zgomotul prin doua microfoane. Apoi, noul Bluetooth Audio SoC (System on Chip) detectează muzica și  ajusteaza experiența de audiție de peste 700 de ori pe secundă. Castile WH-1000XM4 sunt compatibile cu tehnologiile NFC si Bluetooth si isi propun sa atinga o autonomie de pana la 38 ore cu functia de anulare a zgomotului dezactivata.

Avem inclusa functia de incarcare rapida a bateriei, in 10 minute de incarcare obtinem aproximativ cinci ore de redare wireless. Castile Sony sunt compatibile si cu noua functionalitate Fast Pair de la Google, care iti va permite sa localizezi castile cu usurinta prin apelarea acestora. Panoul de control tactil a ramas in continuare prezent si optimizat pentru asistentul Google si Amazon Alexa. Căștile WH-1000XM4 vor fi disponibile publicului la finalul acestei veri, în două variante de culoare, negru și argintiu; la un preț de aproximativ 1837 lei.

Castile arata foarte bine atat prin prisma specificatiilor impresionante cat si prin designul confortabil, minimalist si premium. Sony a livrat o pereche de casti gandita in mod special pentru ascultarea librariei de muzica preferata in deplasare; la o calitate foarte inalta a sunetului fara distrageri. In acelasi timp, sunt extrem de practice datorita functiilor inteligente si a controlul foarte bine implementat.

Visits: 67