ROG Phone 3 Strix Edition este disponibil in Romania

Noul telefon high-end de gaming ROG Phone 3 a fost prezentat luna trecuta la nivel international. Ei bine, telefonul a devenit disponibil in urma cu putin timp in oferta locala a mazinelor noastre online specializate. Daca sunteti interesati sa fiti printre primii cumparatori, pretul recomandat de producator pentru aceasta minunatie tehnologica este de 3999,99 lei (taxe incluse). Versiunea ROG Phone 3 disponibila in Romania, este echipata cu faimosul procesor Qualcomm Snapdragon 865. Acest cip puternic va fi acompaniat de 8GB RAM si o capacitate de stocare generoasa de 256GB. In zona de conectivitate, telefonul este compatibil cu standardul 5G in toate versiunile sale, utilizatorii fiind asigurati din acest punct.

ROG Phone 3 a primit un ecran AMOLED cu diagonala de 6.59″, un ecran destinat in mod evident zonei de gaming si a consumului multimedia. Rata de refresh de 144HZ joaca un rol extrem de important in ecutie, oferind o experienta fluidizand foarte mult experienta. Unde se va dovedi utila aceasta rata de refresh? In jocurile cu actiune rapida evident. Designul telefonului este deosebit si axat mai mult pe partea practica. ROG Phone 3 incorporand AirTrigger 3, acelasi senzor programabil imbunatatit si indragit de gameri.

Pe partea de software, telefonul a primit un mod de optimizare al performantelor numit X Mode care suporta ajustarea diversilor parametrii ai sistemului. Portul de incarcare al telefonului a fost amplasat in mod strategic pe lateralul telefonului, permitand incarcarea in timpul sesiunii de gaming. Bateria are o capacitate foarte generoasa de 6000mAh, menita sa-ti asigure o zi intreaga de utilizare intensa.

ROG Phone 3

Visits: 29