Horoscop Dragoste pentru Săptămâna 10-16 August 2020 – Un viitor promițător și sigur

Horoscop saptamanal dragoste 10-16 august

O saptamana in care dragostea este motorul vietii noastre si ne impinge la actiuni destul de ferme. Se iau hotarari, se decid actiuni, multe cupluri sunt tentate de oficializarea relatiilor. Cei singuri au tendinta unor legaturi mai solide, de lunga durata. Astrele promit soliditate si seriozitate, asa ca nu va temeti sa va daruiti inima si sa iubiti cu adevarat.

Să vedem mai departe horoscopul pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

In cuplu: Fie vei fi în osmoză perfectă cu partenerul atât fizic cât și intelectual sau dacă te plictisești de partenerul tău actual, vei fi tentat să-l abandonezi pur și simplu, fără alte detalii. Acest aspect cu impact puternic te va încuraja să mergi la extreme. Dar nimic nu te impiedica sa alegi o cale de mijloc.

Singuri: De curând v-ați oferit o mulțime de placeri. Însă săptămâna aceasta, aventurile nu te vor mai ispiti și vei aspira să găsești iubire adevărată. Această dragoste e pregatita si te va gasi, cu conditia sa iti doresti cu adevarat.

Taur

In cuplu: Această perioadă vă da posibilitatea să redistribuiți cărțile și să începeți un nou joc. Este benefic să puneți în discuție relația conjugală din când în când. Pentru ca această reînnoire să fie benefică, ascultă întotdeauna ce comunica partenerul tău înainte de a-ți spune tu cuvântul.

Singur: Va exista o șansă bună să cedezi farmecului cuiva abia cunoscut. Iubirea pluteste în aer. Cineva foarte rezervat și care a stat departe până acum îți va arăta cât de mult are grijă de tine. Prin urmare, fericirea va fi la îndemână: va trebui doar să o alegeți!

Gemeni

In cuplu: Climatul astral din această perioadă poate contribui la armonie și pace în relația de cuplu. Pentru a profita de aceste influxuri, fiți tolerant față de partener, faceți concesii cât mai mult posibil.

Singur:  Schimbările neașteptate v-ar putea întoarce viața pe dos. Ar trebui să ai o întâlnire senzațională la începutul perioadei. Dar va trebui să fii extrem de atent cum te exprimi, pentru a nu compromite această prețioasă oportunitate; vorbește puțin, dar vorbește din inima, fii sincer si vei reusi.

Rac

In cuplu: Înțelegerea cu persoana cu care împărtășiti viața va rămâne excelentă. Cu siguranță, dragostea ta va fi stabila si in cuplu  te simti fericit. Pe de altă parte, îți vei consolida legăturile de complicitate.

Singur: Veți avea chef de dragoste săptămâna aceasta. Din păcate, veti continua să visati o persoană destul de inaccesibilă, veti fantasma despre un personaj care nu trăiește în aceeași lume cu voi. Ar fi bine să uitati aceasta persoana si sa reveniti cu picioarele pe pamant.

Leu

In cuplu: Relația cu  partenerul se va îmbunătăți. Îl vei simți mai aproape de tine și vei folosi apoi toate elementele tale de seducție pentru a-l cuceri din nou Eficiență garantată!

Singuri: Vei fi într-o formă excelentă: irezistibil de fermecător și gata să cucerești inimile fără să te plictisești vreodată. Ideea de a te dedica unei persoane nu îți surâde acum. Cu toate acestea, la sfârșitul saptamanii, o întâlnire electrizantă te-ar putea face să te răzgândești!

Fecioara

In cuplu: Mulțumită fluxurilor astrale potrivite, veți câștiga încredere în căsătorie și relația cu persoana iubită va fi transformată in bine. Vei ști să-ți folosești trucurile seducătoare pentru a exercita o influenta  mai puternică asupra partenerului tău. Această tactică se va dovedi eficientă și o vei conduce pe persoana iubita intr-o experienta senzuala noua.

Singur: În toate relațiile tale romantice, ai grijă sa nu insisti in tendința de a impune celuilalt sa  devină ceea ce te aștepți. Trebuie sa intelegi ca fiecare dintre noi, bărbat sau femeie, are propria personalitate și că succesul in dragoste depinde de acceptarea diferențelor.

Balanta

In cuplu: Un vant de bucurie va sufla peste viața voastră de cuplu. Eliberat de influența complicata a ultimelor saptamani care a afectat mult timp atmosfera conjugală, veți recrea cu partenerul legături privilegiate, cu multa senzualitate, înțelegere profundă și intimitate.

Singur: Veți fi râvnit, dar va fi foarte dificil să vă angajati intr-o relatie serioasa. Independent si dinamic, cu greu vei dori să-ți sacrifici libertatea. Totuși, persoana pe care o întâlneti săptămâna asta s-ar putea să te faca sa te răzgândesti.

Scorpion

In cuplu: Mulțumită influenței euforice a aspectelor astrale, mintea ta critică va fi neutralizată și vei căuta mai mult să subliniezi calitățile partenerului tău decât să-l învinovățești pentru greșelile sale. Aceasta atitudine te va ajuta să consolidezi legăturile de complicitate. Înțelegerea senzuala face parte din trairile cuplului tau.

Singur: Climatul romantic nu va include umbre sau nori în această săptămână, ceea ce este o perspectivă foarte plăcută. Noi întâlniri vor fi plasate sub semnul flirtului, al bunătății, al prieteniei amoroase.

Sagetator

In cuplu: Vă veți bucura de momente minunate de relaxare și plăcere în compania partenerului. Este indepartat sentimentul teribil de inima zdrobită pe care l-ai avut cand persoana iubită te-a respins sau a refuzat să te înțeleagă. Vei fi din nou in armonie și nu va mai trebui să-ți faci griji

Singur: Cerul astral îți promite o viață de dragoste armonioasă. În plus, vei beneficia de sprijinul unui aspect astrologic propice dorinței, cuceririlor sentimentale. Chiar este posibil sa va indragostiti la prima vedere.

Capricorn

In cuplu: Veți regăsi entuziasmul și pasiunea începuturilor unirii voastre. Veți stapani perfect arta de a surprinde persoana iubită. Ca bonus, astrele va pregatesc un mic cocktail de senzualitate arzătoare și umor care va va face fericiti in cuplu.

Singur: Aceasta săptămână vă va oferi o mare dorință de a ieși cu prietenii, de a fi mai deschis, mai sociabil. Astfel, veți evolua într-un climat favorabil întâlnirilor și prieteniei care poate duce ușor și rapid la iubire.

Vărsător

In cuplu: În ultima vreme nu ați fost la inaltime. V-ati simtit stresat sau ati  întâmpinat dificultăți de comunicare cu partenerul, ati avut impresia că ati  fost înțeles greșit.Din fericire, perioada actuală promite să fie mai relaxată. Veti reuși să reînnoiti dialogul cu persoana iubita din viața voastra și fericirea va fi domni in cuplu.

Singur: Saptamana aceasta va fi o binefacere pentru cei singuri. Dintr-o dată, existența ta se va schimba complet pentru că vei trăi o aventură interesantă așa cum îți dorești. Poate e vorba chiar de iubirea minunata pe care ai asteptat-o intotdeauna.

Pesti

In cuplu: Viața de cuplu ar trebui să fie interesantă în acest timp. În program se gaseste dorință și pasiune alaturi de partener. Atenție însă: va trebui să vă preocupați de anumite aspecte care ating sfera geloziei.

Singuri: Climatul perioadei lasa loc tuturor ambiguităților din domeniul iubirii. De multe ori veți simți că iubirea e in alta parte și este târziu sa o intalnesti. Trebuie să știți ca intotdeauna exista o a doua sansa si norocul in dragoste nu inseamna neaparat o anume persoana ci o atitudine potrivita.

sursa:cespunastrele.ro

Visits: 71