Diablo IV – dezvoltarea jocului in perioada pandemiei

Va mai aduceti aminte de amanarea lansarii jocului Diablo IV? Pe mine vestea nu m-a surprins, in special cand vine vorba de Blizzard si ultimele jocuri lansate. In luna martie a acestui an, dezvoltatorul francizei Gears of War, Rod Fergusso; s-a mutat in tabara celor de la Blizzard, preluand un rol vital in dezvoltarea jocului. Jocul a fost puternic afectat o data cu raspandirea coronavirusului, cu toate aceste dificultati, dezvoltarea jocului a continuat. Diablo IV a intampinat probleme in perioada de dezvoltare, proiectul fiind amanat pentru lansare de cateva ori. De aceasta data Blizzard pare ceva mai determinat sa finalizezi jocul, incepand cu primul anunt in cadrul evenimentului Blizzcon editia 2019.

Rog Fergusson a discutat recent despre progresul realizat in tot acest timp petrecut la Blizzard. Munca efectuata de acasa pentru dezvoltarea jocului in aceasta perioada a mers de minune, echipa ramanand in continuare productiva. In cazul angajatilor, foarte multi au avut posibilitatea de-a lucra de acasa utilizand PC-urile de locul de munca, alaturi de alte echipamente importante. Nu am aflat inca data oficiala de lansare a jocului, singurul lucru cert este faptul ca jocul se afla inca in perioada de dezvoltare.

Diablo IV este un joc reprezentativ pentru Blizzard, imi doresc foarte mult sa joc urmatorul titlu. Am jucat Diablo III si nu am fost deloc incantat, foarte multe probleme ramanand in continuare nerezolvate.

Diablo IV

Visits: 41