ADATA lansează două powerbank-uri noi cu încărcare rapidă, capacitate mare: P20000QCD și P10000QCD

ADATA a anunţat în această săptămână lansarea a două powerbank-uri noi, modelele P20000QCD și P10000QCD. Acestea oferă încărcare rapidă şi capacitate mare. ADATA Technology mai este cunoscut şi ca producător de top de module DRAM de înaltă performanţă, produse NAND Flash şi accesorii pentru terminale mobile.

Publicitate

Noile powerbank-uri vin cu suport pentru multiple tehnologii de încărcare rapidă. ADATA P20000QCD este o baterie mare, de 20.000 mAh, cu design compact şi suport pentru încărcare rapidă Qualcomm Quick Charge (QC) 3.0 şi USB Power Delivery (PD) 3.0. Dispozitivul va încarca terminalele mobile rapid şi poate alimenta un telefon mobil de la zero la 100% de până la 6 ori. În plus, vine cu 2 porturi USB-A şi un port USB-C, cu ieşire de până la 5V/3A, permiţând încărcarea simultană a 3 dispozitive.

ADATA P1000QCD este un model de 10.000 mAh, care suportă Qualcomm Quick Charge 3.0, USB PD 3.0, MTK PE 1.1, Samsung AFC, Huawei SCP & FCP, dar şi Oppo VOOC, acoperind toate tehnologiile de încărcare rapidă mainstream. Are şi un port USB-C şi acceptă încărcarea bidirecţională. Asta înseamnă că ai nevoie de un singur cablu pentru încărcarea powerbank-ului, dar şi a tuturor dispozitivelor pe care le ai, de la telefoane la console de jocuri (Nintendo Switch).

Există şi alte două porturi USB-A la bord, ce permit încărcarea simultană a până la 3 aparate. Ambele modele au afişaj digital, care indică statusul powerbank-ului dar şi circuite interne inteligente care protejează terminalele contra suprasarcinilor, supraîncărcării, scurt circuitării , supratensiunii şi supra curentului.

Visits: 66