UFC 4 a debutat oficial pe Xbox One şi PlayStation 4; Cel mai nou joc MMA este aici

Dacă sunteţi pasionaţi de sporturile de contact, astăzi e un soi de revelion pentru voi, pentru că tocmai a debutat simulatorul MMA UFC 4. Este o creaţie EA Sports şi aduce ca bonus la precomandă şi boxeri ca Anthony Joshua şi Tyson Fury. Ce noutăţi are titlul EA descoperiţi în articol.

Publicitate

În primul rând nu îl mai avem pe Joe Rogan drept comentator, fiind înlocuit de o echipă formată din fostul luptător Daniel “DC” Cormier şi comentatorul UFC Jon Anik. Pe lângă zecile de luptători oficiali de la Thug Rose la Connor McGregor, Khabib şi Kamaru Usman, există şi varianta Created Fighter, care oferă jucătorilor recompense pentru fiecare luptă prin noul Connected Fighter Profile. Astfel pot etala personalitatea şi realizările luptătorului lor.

[embedded content]

Odată cu acest titlu au fost îmbunătăţite mecanicile de clinch şi de doborâre a adversarului, dar şi dinamica loviturilor şi opţiunea de control Grapple Assist. Experienţa de joc este mai realistă şi mai accesibilă. Puteţi juca în mod Carieră, ajungând până în fruntea clasamentului şi disputând centuri. Există şi noul mod Blitz Battles, în care vă puteţi înfrunta cu jucători din toată lumea în Campionatele Mondiale Online. Sunt şi 4 medii noi care aduc tribut stilurilor fictive şi istorice din sporturile de luptă, precum Backyard şi Kumite.

Sistemul de reluări a fost făcut mai imersiv şi realist, iar fiecare pumn, genunchi, braţ răsucit şi lovitură de podea se va simţi “cărnoasă” prin prim planuri ale feţei. EA Sports Real Player Motion Tech îmbunătăţeşte arta clinciurilor şi oferă o dinamică mai mare a mecanicii de doborâre a adversarului. O sumedenie de noi animaţii şi mişcări fac finalurile de meci mai interesante. Prin Grapple Assist ai control mai facil în arenă, iar noua schemă de control îţi permite să faci combinaţii şi poziţionări. Puteţi debloca peste 1600 de accesorii noi de echipament şi peste 120 de emoţii, pentru a vă personaliza luptătorul.

Jocul a sosit pe şi şi costă 291 de lei.

Visits: 45