Cel mai bun telefon Android din 2020

Galaxy note 20

Ca industrie – si, de asemenea, in calitate de consumatori – deseori calculam „cel mai bun” ca raspuns evident la o ecuatie simpla: mai multi sunt mai buni. Mai multe camere, mai multa memorie RAM, mai multe marci de verificare pe o foaie de specificatii. Ne lasam sa ne gandim ca cel mai bun este ceea ce este cel mai scump si un produs similar, pe care cumva ne asteptam sa avem un pret mai mic decat costul producatorului.

Uneori primesti ceea ce platesti – sau mai mult – si alteori platesti in exces. Niciodata nu a fost mai evident decat atunci cand o pandemie globala coincide cu sosirea siliciului 5G. Acesti doi factori, impreuna cu comercializarea smartphone-urilor, au conspirat pentru a impune si mai mult spre nord preturile emblematice.

Ca si in cazul multor lucruri, insa, pentru a ajunge la inima materiei, trebuie sa sapati putin mai adanc.

Ceea ce este mai bun pe hartie nu este prea bun daca totul se elimina odata ce este scos din cutie, iar cel mai scump nu este neaparat cel mai bun. Acesta este motivul pentru care in acest an datele brute ale testarii obiective a Autoritatii Android au fost combinate cu considerente din lumea reala care pot afecta si adesea ceea ce este cel mai bine.

Cum am decis si de ce

Pentru a ne ajuta sa decidem cat de performanta obiectiva se incadreaza in marea schema a lucrurilor, am pus cateva intrebari suplimentare pentru a determina cel mai bun castigator al Androidului: mijlocul anului 2020.

Produsul este disponibil pe scara larga prin canale de renume? Poate fi cumparat deblocat, prin intermediul operatorilor de transport sau prin ambele? Compania are vreun serviciu si asistenta semnificativ pentru clienti in loc daca ceva nu merge bine? Cat de probabile sunt remediate bug-urile? Exista optiuni la un pret mai bun, care fac in acelasi lucru sau chiar mai mult? Cum este calitatea de construire? Sunteti garantat actualizari ale sistemului de operare si securitate si cat de bun, stabil si usor de utilizat este software-ul?

Pentru a calcula castigatorul nostru general, am combinat rezultatele testarii noastre obiective cu raspunsurile recunoscute la intrebarile de mai sus. (Daca doriti sa vedeti cum s-au redat rezultatele obtinute de obiectiv, mergeti in partea de jos a acestei postari) Dupa ce am combinat rezultatele atat din considerente obiective cat si din cele reale, am avut destule puncte de date pentru a incununa cu incredere cele mai bune rezultate. Android: castigator la jumatatea anului 2020.

Nota editorului: daca va intrebati de ce nu va vedeti telefonul preferat aici, nu uitati ca au fost incluse doar telefoanele majore lansate in prima jumatate a anului 2020. Telefoanele de la sfarsitul anului 2019 si cele care au lovit rafturi dupa 30 iunie 2020 nu au fost eligibile.

Cel mai bun dintre Android: castigatorul alegerii editorului la jumatatea anului 2020 – OnePlus 8 Pro

Cand s-a spus si s-a facut totul, am avut un castigator clar: OnePlus 8 Pro. Uneori, The Best of Android ajunge la o fotografie, dar nu in acest an. Flagship-ul controversat, mai scump din 2020, al OnePlus a inregistrat un avantaj convingator, chiar si la telefon, pe locul doi in general, Samsung Galaxy S20 Plus.

La fel ca in anii precedenti, Samsung s-a clasat bine nu neaparat castigand ceva direct, ci clasandu-se in mod constant extrem de ridicat.

Dar OnePlus a fost la fel de consistent, ofera o propunere de valoare mai buna si a pretins o victorie directa atat in categoriile noastre de afisare, cat si in cele de performanta. Acesta este un act foarte greu de urmat. OnePlus 8 Pro s-a clasat, de asemenea, foarte performant pentru software, design si calitate construita (adesea doar inaintea seriei S20).

Recomanda   afisari
Visits: 72