Tim Drone

Take-Two Interactive a inregistrat domeniul GTA Vice City Online

Take-Two Interactive, compania care detine Rockstar Games, a inregistrat aparent un nou domeniu numit Grand Theft Auto Online. Ei bine, cu aceasta ocazie s-au adeverit o parte din zvonuri. Dupa o perioada indelungata de aproape sapte ani de la lansarea jocului GTA V pe PS3 si Xbox 360; timp in care nu am primit nicio informatie cu privire la urmatorul titlu din serie. Intre timp, cateva rapoarte ne-au sugerat faptul ca GTA VI s-ar afla in primele etape de dezvoltare si cel mai probabil nu va fi lansat foarte curand.

Pentru Rockstar Games situatia este roz in prezent, vor lansa GTA V pentru urmatoarea generatie de console, deci treaba merge bine, nu? Vom vedea un nou titlu din aceasta franciza nu foarte curand, estimez o perioada pana in anul 2022-2023. Aparent, un utilizator de pe reddit a gasit domeniul respectiv, inregistrat de Take-Two Interactive Link-ul catre domeniul inregistrat, poate fi accesat mai jos sau de aici.

Take two interactive own a domain named “gtavicecityonline” and in updated it alongside “gtavi.com”. Information via user u/Conla- from GamingLeaksAndRumours

Sa fie oare un simplu domeniu achizitionat de companie pentru un singur proiect? Sau un joc de sine statator intr-un final. Personal pe asta mizez, un remake sau cel putin o remasterizare a jocului Grand Theft Auto Vice City. Este foarte putin probabil sa mai vedem inca un joc plasat in Los Santos, atat GTA V si San Andreas au povestea concentrata in jurul locatiei.

Visits: 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *