Tim Drone

Bucătăria, nu farmacia – secretul pentru un ten frumos şi sănătos.

Buna dragele mele,

Dupa o vara cu soare din belsug,tenul nostru are nevoie de o hidratare ,de o masca preparata chiar de noi acasa și cu siguranță vom fi mulțumite de rezultate.

Ingredientele naturale sunt uneori cea mai bună alegere pentru un ten  frumos si sanatos.

Măștile de față naturale, sunt ușor de făcut cu ingrediente pe care le avem în casă și care sunt ușor de procurat, și se pretează pentru toate tipurile de ten astfel încât pielea să radieze de sănătate și strălucire.

Astazi am sa va prezint cateva retete usor de preparat cu ingredientele din bucatarie.

Pentru  a beneficia din plin de ingredientele naturale, trebuie să ne cunoaștem tipul de ten – sensibil,normal,gras,uscat sau mixt.

  • Mască de față cu avocado și miere – pentru toate tipurile de ten

Cea mai simplă și mai eficientă mască este masca cu avocado și miere.

Se folosește jumătate dintr-un avocado bine copt și un sfert de ceașcă cu miere. Se pisează fructul și se amestecă cu mierea până se obține un amestec omogen. Se aplică masca pe față și se lasă să acționeze timp de 10-15 minute. După trecerea timpului alocat, clătiți-vă cu apă călduță, fără alte produse de curățare.

  • Masca de față cu banane și miere – pentru ten uscat

Avem nevoie de o banană și 2 linguri de miere

Se amestecă toate ingredientele într-un bol și se aplică masca pe față. Se lasă să acționeze  20 de minute. Se clătește apoi fața cu apă călduță și se tapotează ușor cu un prosop.

  • Masca cu albuș de ou – pentru ten gras

Cea mai simplă mască cu ingrediente naturale este masca cu albuș de ou.

Această mască este ideală împotriva acneei și se face din două ouă la care se separă albușul de gălbenus. Se bat albușurile pâna devin spumă și se aplică pe zonele cu probleme. Se lasă să acționeze timp de 20 de minute după care se spală cu apă călduță.

  • Masca de față cu banană și iaurt –  pentru un ten matur ,unde ridurile au aparut

Se pasează bine o banană până când devine cremoasă, se adaugă 3-4 lingurițe de iaurt și 2 linguri de miere. Se aplică pasta obținută pe față și se lasă să acționeze timp de 10-20 minute. Se clătește cu apă călduță.

  • Masca de față cu banană,iaurt,miere – pentru ten sensibil

Se pasează bine o banană până când devine cremoasă, se adaugă 3-4 lingurițe de iaurt și 2 linguri de miere. Se aplică pasta obținută pe față și se lasă să acționeze timp de 10-20 minute. Se clătește cu apă călduță.

Sperand ca v-am fost de ajutor cu aceste retete,va doresc să aveti  grijă de tenul vostru și de frumusețe, care, deși se spune că este trecătoare, dăinuiește prin sufletul nostru, prin fapte, vorbe, și de ce nu, prin stil!

Cu drag,

Ela

 

Visits: 65

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *