Lenovo anunță noile laptop-uri Yoga Slim, cu diagonale de 13 sau 14 inch, procesoare de ultimă generație

Pe final de lună august iată că Lenovo are noutăți în portofoliul de produse, anunțând astăzi lansarea unor noi laptop-uri. Pentru început vă vom vorbi despre seria Yoga Slim pe care o veți găsi în magazine în variante de 13 sau 14 inch și cu dotări high-end. Sunt incluse 3 modele în acest lineup și fiecare aduce ceva diferit la pachet după cum veți afla din rândurile de mai jos. Discutăm în continuare despre variantele Yoga Slim 7i, 7i Pro și Yoga Slim 7 Pro.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Lenovo Yoga Slim 7i

Primul model de pe listă se numește Lenovo Yoga Slim 7i și avem aici de-a face cu un laptop echipat cu ecran QHD de 13.3 inch și margini foarte subțiri. Are clapetă slim cu design din metal și vine cu procesoare Intel Core de ultimă generație. Se pot alege și configurații cu plăci grafice integrate pe o arhitectură Intel Xe, iar stocarea ajunge la până 1 TB SSD PCIe (Gen4) M.2.

Lenovo Yoga Slim 7i

Primim până la 16 GB RAM LPDDR5X, iar ecranul are acoperire 100% pentru spațiul de culoare sRGB, dar și Dolby Vision. Oferă mod Eye Care, iar pe partea audio avem boxe Harman și acustică Dolby Atmos. Bateria de 50WHr oferă până la 16 ore autonomie și încărcare rapidă. Primim și port Thunderbolt Type 4 și Wi-Fi 6 4 (Gig)+. Prețul de pornire este de 999 euro.

Yoga Slim 7i Pro

Avem și varianta 7i Pro care oferă productivitate sporită cu procesoare Intel Core de ultimă generație și un ecran de 14 inch. Vine cu până la 32 GB RAM LPDDR4, baterie de 61WHr cu autonomie de 18 ore și funcție de încărcare rapidă. Mai avem și mod Eye Care pentru ecran, tastatură iluminată și un touchpad cu 33% mai mare.

Lenovo Yoga Slim 7i Pro

Este disponibil în varianta cu placă grafică integrată bazată pe Intel Xe sau versiuni GeForce Xe. Cei interesați pot alege modele Intel sau AMD Ryzen 400, iar prețul de pornire este de 899 euro.

Yoga Slim 7 Pro

Nu în ultimul rând avem varianta Slim 7 Pro care sosește echipată cu un display de 14 inch. Are și touchpad cu 33% mai mare decât modele anterioare. Este disponibil în versiuni cu procesoare mobile AMD Ryzen 400, dar și într-o variantă Intel care aduce bonus funcția Windows Hello și o cameră IR.

Lenovo Yoga Slim 7 Pro

Mai primim tastatură iluminată cu taste cu design special pentru o tastare mai confortabilă. Modelul cu AMD Ryzen 9 4900H are un preț de pornire de 799 euro și va ajunge pe piață încă din această lună.

Visits: 53