Fii fericita acum !

Fericirea nu este o destinatie, asa ca nu are nevoie de amanare. Nu cauta motive sa renunti la fericire. Nu cauta motive sa lasi durerea in viata ta. Invata sa te bucuri de fiecare moment asa cum este el. Fii fericita acum. Nu astepta ca altii sa-ti aduca fericirea si nu astepta ca ea sa depinda de lucruri materiale. Adu-ti aminte cat de pretioasa este viata si ce dar minunat ai primit. Priveste in interiorul tau si zambeste-ti. Ocroteste-ti inima si bucura-te ca ai parte de aceasta minunata experienta numita viata.

O carieră satisfăcătoare și o căsnicie reușită ar putea fi considerate motive de fericire în viața unei femei, dar e posibil ca fericirea pe termen lung să nu se obțină neapărat în aceste moduri

Lucrurile nu sunt mereu asa cum ne dorim sau cum ne imaginam, insa uitam un lucru esential. Avem puterea sa ne conturam propria viata!

Inainte sa te gandesti la toate acele lucruri pe care altii le considera importante, gandeste-te care este esenta ta. Adu-ti aminte ca sanatatea ta este cea mai importanta. Emotiile tale si tot ceea ce simti conteaza cel mai mult. Nu titlul pe care il ai in societate, nu faima, nu validarea pe care o primesti de la alte persoane si nici lucrurile materiale.

Astazi este esential sa pui accent pe ceea ce conteaza cu adevarat in viata. Este momentul sa iti indrepti atentia catre tine si sa te pui pe primul loc.

Daca iti doresti sa fii cu adevarat fericita, trebuie sa faci lucruri pe care majoritatea oamenilor le evita. Trebuie sa iesi din zona de confort si sa nu te mai ascunzi de ceea ce esti. Trebuie sa iti asumi fericirea si sa iei decizii care iti apartin, fara sa te mai lasi influentata de altii.

Iti doresti sa ai parte de tot ce iti doresti? Este momentul sa renunti la toate acele mii de intrebari si sa te indrepti catre ceea ce vrei sa faci cu adevarat.

Zi minunata sa aveti,

Cu drag,Ela

Visits: 99