Remake-ul Prince of Persia a fost zarit pe site-ul unui retailer din afara

Va mai aduceti aminte de Prince of Persia, nu? Tot circulau cateva zvonuri in ultima perioada legate de intoarcerea seriei. Desi au mai existat si in trecut diverse leak-uri, acestea din urma s-au dovedit a fi false. Intre timp, a aparut o noua serie de informatii mult mai convingatoare. Pe site-ul unui retailer din Guatemala a fost listat un joc din aceasta franciza intr-n mod foarte misterios. Inclusiv adresa URL originala avea inclus numele „Prince of Persia Remake”. Desi magazinul nu inspira incredere privit din exterior, compania ramane in continuare distribuitorul oficial pentru Nintendo din tara respectiva.

Pagina produsului a fost eliminata la scurt timp dupa aparitie. In schimb avem cateva poze salvate la timp dupa listarea jocului. Cand vom putea primi o confirmare oficiala din partea Ubisoft? Intr-o perioada de timp mult mai scurta decat am crede. Compania a anuntat organizarea unui alt eveniment Ubisoft Forward in luna septembrie.

In mare, titlurile triplu A au fost deja anuntate si aici ma refer la Assassin’s Creed Valhalla si Far Cry 6. Care este motivul din spatele spatele evenimentului? Poate fi ocazia ideala pentru dezvaluirea urmatorului joc Prince of Persia.

Tinem pumnii stransi si degetele incrucisate pentru intoarcerea printului din Persia. Jocul mi-a facut copilaria si mai buna, am o gramada de amintiri placute din timpul perioadei in care il jucam. Chiar imi era dor de un titlu nou dupa lansarea lui The Forgotten Sands in urma cu 10 ani. Ce parere aveti despre posibila intoarcere a seriei Prince of Persia? Dupa o pauza foarte lunga.

Visits: 63