Epic Games gazduieste un campionat cu premii impotriva Apple

Epic Games si Apple se razboiesc in continuare pentru politica magazinului virtual de aplicatii. Cum poti atrage si mai mult atentia sustinatorilor? Organizand bineinteles, un campionat pentru data de 23 august, in cadrul caruia jucatorii vor putea concura pentru castigarea unor premii „anti-Apple”. Saptamana trecuta, Epic a implementat sistemul de plata directa in Fortnite incalcand termenii si conditiile impuse de Apple. La scurt timp, jocul a fost eliminat din magazinul de aplicatii, urmat de o campanie impotriva lor initiata de Epic.

Jucatorii vor putea concura in campionat si vor avea oportunitatea de-a castiga un skin in joc, cu aspect malefic. Intr-o postarea pe blog, Epic a reamintit jucatorilor pe iOS ca nu vor putea juca urmatorul sezon din Fortnite, programat sa inceapa pe data de 23 August. Epic Games a sugerat jucatorilor pe iOS sa ia in considerare migrarea catre alta platforma, inainte ca urmatorul sezon sa inceapa.

Update – Campionatul se tine in duminica aceasta

Participarea la eveniment iti ofera posibilitatea de-a castiga un skin pentru caracterul tau din joc, un personaj reprezentativ; numit „App-Ealing”. Jucatorii de Fortnite care vor atinge 10 puncte in timp util, vor primi si o sapca. Alte premii interesante puse la bataie de Epic Games:

  • Un laptop de gaming Alienware
  • Samsung Galaxy Tab S7
  • OnePlus 8
  • PlayStation 4 Pro
  • Xbox One X
  • Nintendo Switch

Premiile puse la bataie sunt in jurul a 1.200 de bucati din produsele enumerate putin mai sus. In acest mod, Epic sper sa-si atraga fanii si mai mult de partea sa.

Visits: 32