Adobe Lightroom a sters fotografiile utilizatorilor dupa ultimul update

In ultimele doua zile, fotografii au asaltat Twitter, forumul Adobe si Reddit in cautarea unor raspunsuri. Asta, dupa ce ultimul update al aplicatiei Lightroom pe iOS a sters dintr-o data fotografiile si preset-urile utilizatorilor. Adobe a confirmat problema descoperita la scurt timp dupa incidentul nefericit. Este foarte neplacut sa investesti ore de munca, ca prin „magie” sa dispara. Vorbim totusi de spre iOS, un sistem de operare care ruleaza la fel de bine pe acelasi telefon timp de o perioada indelungata de timp.

Intr-o postare pe Reddit, unul dintre utilizatorii aplicatiei a pierdut munca a peste doi ani de zile. Din acest motiv este foarte important sa-ti salvezi datele importante in mai multe zone. Reprezentantul Adobe, Rikk Flohr, a recunoscut greseala, cerandu-si scuze pentru problemele create intr-un post pe forum ziua trecuta. Declaratia poate fi accesata aici; pentru cei interesati. Compania a declarat faptul ca problema a afectat in mod specific, utilizatorii care nu aveau un abonament Adobe Cloud.

Datele vor putea fi recuperate intr-o masura pe iPhone sau iPad cu ajutorul backup-urilor. Nu este pentru prima data cand o astfel de greseala a unei companii, a dus la pierderea pozelor utilizatorilor. Canon este un exemplu foarte bun deoarece si-a inchis platforma image.canon; problema fiind una similara.

Visits: 38