Razer a lansat o raritate: periferice fără “luminiţe” RGB, cu design ceva mai sobru

În ziua de azi, când până şi rucsacele sunt doldora de luminiţe de gaming, e greu să te aştepţi la altceva de la producătorii de periferice. Cumva Razer a hotărât să lanseze un mouse şi o tastatură sobră, fără clasicele surse de iluminare RGB şi le puteţi admira mai jos. Ele sunt însoţite de un mousepad, la fel de sobru.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Atenţie, nu vorbim aici despre produse de gaming, ci despre unele ergonomice pentru profesionişti, cei care lucrează de acasă. Razer a colaborat cu Humanscale pentru a le produce. Mouse-ul se numeşte Pro Click, tastatura Pro Type şi mouse pad-ul Pro Glide. Toate vin pe gri şi alb şi nu au urmă de RGB. Tastatura are totuşi retroiluminare LED, pentru a lucra mai bine pe întuneric. Pro Click, mouse-ul este vedeta acestui lineup. El este gândit să ţină încheietura mereu la 30 de grade, eliminând riscurile legate de tendinită şi alte boli ale corporatiştilor.

Dispare şi problema cu sindromul de tunel carpian. Foloseşte senzorul optic Razer 5G şi vine cu suport Bluetooth multi host, suportând până la 4 terminale. Include şi 8 butoane programabile şi oferă o viaţă a bateriei de peste 400 de ore.

Tastatura este una mecanică, cu switch-uri mecanice proprietare (Orange) Razer şi un înveliş soft touch al tastelor pentru feeling mai ergonomic. Avem şi taste macro programabile. Mousepad-ul Pro Glide are o textură specială aplicată pe un material textil cu micro ţesături, pentru o glisare lină de mouse.

Mouse-ul costă 99.99 dolari, tastatura 139.99 dolari, iar mousepad-ul 9.99 dolari.

Visits: 29