Noul device de streaming Google cu Android TV este certificat de FCC alături de telecomanda sa

Încă din luna martie a acestui an am aflatGoogle pregătește lansarea unui nou device de streaming, unul evoluat care scapă de numele Chromecast. Va rula Android TV și azi descoperim că atât dispozitivul cât și telecomanda sa au fost certificate de FCC. Mai multe detalii avem mai jos!

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

După cum bine știți, înainte ca un device cu capabilități wireless să poată fi vândut pe piața din SUA, are nevoie și de aprobarea FCC. Aceasta tocmai a venit și aflăm că device-urile cele noi Google sunt cunoscute sub numele de serie GZRNL, respectiv G9N9N.

Google

Varianta GZRNL are asociată descrierea “Device de streaming media interactiv” și credem că face referire la dongle-ul Android TV mult așteptat. Acesta a mai apărut în trecut sub numele de cod Sabrina și se crede că este un succesor al lui Chromecast Ultra. Descoperim că dispozitivul de față va oferi suport pentru conectivitate Wi-Fi și Bluetooth.

Cât despre G9N9N, acesta este listat drept un device wireless și cel mai probabil avem de-a face cu telecomanda asociată device-ului de streaming. Aceasta are suport Bluetooth și va oferi butoane dedicate pentru Google Assistant, dar și serviciile de streaming Netflix, Amazon Prime Videos și altele. Lansarea ar putea avea loc pe 30 septembrie atunci când Google va prezenta și telefoanele Pixel 5 și Pixel 4a 5G.

Visits: 48