iPhone-urile 12 Pro si 12 Pro Max ar primi ecrane de 120HZ

Conform ultimelor zvonuri aparute pe internet, variantele de iPhone 12 Pro si Pro Max ar putea primi ecrane cu rata de refresh ridicata. In ultimul raport publicat de Apple, compania a sustinut ca acest lucru este imposibil datorita lipsei unor drivere IC necesare; implementarii acestei tehnologii. Daca ar fi sa ne luam dupa Apple, inclusiv generatia urmatoare va primi in continuare ecrane cu rata de refresh standard. Din fericire pentru noi, noua informatie aparuta ar dovedi tocmai contrariul. Intr-un post pe Twitter, utilizatorul Jon Prosser transmite fanilor sai un mesaj scurt prin care sustine prezenta ecranelor de 120HZ pe varianta de iPhone 12 Pro.

Alaturi de rata de refresh ridicata, exista inclusiv o sansa prin care ecranul sa utilizeze si tehnologia LTPO in spate. In acest mod, autonomia iPhone-ului ar avea mult mai putin de suferit de pe urma upgrade-ului. Un ecran cu rata de refresh ridicata, va avea in totdeauna un consum de curent semnificativ mai mare. Tehnologia LTPO reduce consumul de curent al ecranului cu pana la 15%.

Astfel, ar capata mai mult sens prezenta unui ecran de 120HZ pe Iphone-urile cu o capacitate mai mare a bateriei; precum Pro si Max. Voi ce parere aveti? Primim sau nu anul acesta un ecran de 120HZ din partea lui Apple?

Visits: 32