Camerele Canon pot face acum backup automat în Google Photos/ Google One

Dacă sunteţi posesor de cameră Canon aveţi acum o modalitate extra de backup, una pe bază de cloud. E vorba despre backup în Google Photos, via aplicaţie Android şi iOS. Trebuie doar să aveţi un abonament Google One pentru că sistemul să funcţioneze.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Veţi putea face backup la toate pozele din vacanţă, de la nuntă şi de la muncă în Google Photos via image.canon. Google a anunţat că a colaborat cu Canon pentru a oferi suport pentru Google Photos ca opţiune din aplicaţia image.canon. Există şi un bonus de o lună gratuită de serviciu Google One cu 100 GB de stocare în cloud. Fotografiile vor fi salvate la rezoluţiile lor originale. Trebuie şi să aveţi cea mai nouă versiune a aplicaţiei image.canon, gratuită pe iOS şi Android.

E nevoie şi de o cameră Canon compatibilă cu salvarea în cloud şi cu aplicaţia respectivă. Sunt incluse cele mai noi modele mirrorless, precum EOS R5, EOS R6, dar şi unităţi DSLR ca EOS 5D Mark IV şi EOS 1500D. Din ce am înţeles imaginile vor ajunge întâi pe telefon şi tabletă înainte de a fi trecute în Google Photos. Există şi opţiunea de a le trimite spre Google Drive şi YouTube. La ultima verificare cel mai ieftin abonament Google One era de 1.99 dolari pe lună şi oferea 100 GB stocare. Se putea ajunge până la 30 TB, plătind 300 de dolari pe lună. Pentru 2 TB plăteşti 9.99 dolari.

Descărcaţi image.canon mai jos:

Android
iOS

Visits: 38