LG a creat o mască specială de protecţie cu filtre HEPA, ventilatoare: LG PuriCare Wearable Air Purifier

În ultimele zile s-a viralizat un tricou cu aer condiţionat de la Sony, iar acum se viralizează noua mască facială de la LG. În contextual actual, cel al pandemiei e vital să ai cea mai bună mască posibilă şi eventual să faci o singură achiziţie, nu să cumperi periodic altele noi. Asta ne propune LG prin PuriCare Wearable Air Purifier.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Masca a fost doar anunţată deocamdată şi va fi prezentată la IFA 2020 săptămâna viitoare. PuriCare Wearable Air Purifier foloseşte două filtre H13 HEPA, similare cu cele pe care LG le furnizează pentru purificatoarele sale de aer pentru locuinţe. Ele pot fi înlocuite dacă e cazul. Masca are şi două ventilatoare la interior, care îşi pot ajusta viteza pe 3 niveluri diferite, pentru a face respiraţia mai naturală. Puteţi şi să creşteţi viteza pentru a mări cantitatea de aer care intră în mască.

Dispozitivul este unul electronic, alimentat cu baterii. Autonomia este de 2 ore pe modul High şi 8 ore pe modul Low, cu referire la viteza ventilatorului. Există şi o cutie de transport şi încărcare, cum au căştile din ziua de azi. Acel accesoriu are şi un mecanism UV care omoară microbii şi bacteriile de pe mască, plus virusurile. Aveţi şi un sistem de avertizare pe telefoanele LG pentru momentul când trebuie schimbate filtrele. LG ne asigură că a folosit materiale hipoalergenice şi care nu irită tenul, deci masca e uşor de purtat ore întregi.

Încă nu avem un preţ, dar ştim că produsul se vinde din trimestrul 4. LG va mai aduce la IFA şi WashTower, o maşină de spălat îmbinata cu un uscător, într-un singur aparat.

Visits: 51