Tim Drone

Sony a pornit înregistrarea pentru precomenzi PlayStation 5, deşi nu avem încă un preţ

PlayStation 5

Sony a deschis astăzi înregistrările pentru precomanda lui PlayStation 5, ceea ce ne face să ne gândim că stocurile iniţiale vor fi limitate din cauza Covid-19. Pagina de înregistrare a apărut la săptămâni bune de la prezentarea designului consolei. Încă nu avem un preţ oficial sau data de lansare.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Se speculează totuşi mult pe seama unui debut pe 13 noiembrie şi a unui preţ de 399 euro pentru varianta Digital şi 499 euro pentru cea cu disc Blu-Ray. Înregistrarea pentru precomenzi se poate face doar cu invitaţie, iar cantitatea iniţială de console va fi limitată. Sony invită doar anumiţi clienţi existenţi, care i-au mai cumpărat produsele să fie printre primii norocoşi posesori de PS5. Cum au fost ei aleşi? Pe baza “intereselor trecute şi activităţilor PlayStation”.

[embedded content]

Rezervările sunt în regim de “primul venit, primul servit”. În plus, cine se înscrie nu are garanţia unui loc pentru a precomanda consola, chit că a primit invitaţia, deci e totul o mare loterie. Fiecare invitaţie este deschisă o anumită perioadă de timp şi expiră. Ai voie şi la o singură unitate per ID PSN. Va trebui să primiţi un mail dacă aţi fost selectaţi, iar el include oportunitatea de a cumpăra următoarele produse:

  • 1 PS5/ 1 PS5 Digital Edition
  • 2 DualSense wireless controller
  • 2 DualSense charging stations
  • 2 Pulse 3D wireless headsets
  • 2 Media remotes
  • 2 HD Cameras

O condiţie obligatorie este o adresă din SUA unde să fie livrat pachetul. Înregistrările se pot face aici. În ultima săptămână Sony a dezvăluit şi prima reclamă TV pentru PS5, care pune mare accent pe feedback-ul haptic al controllerului, acustica 3D.

Visits: 34

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *