ASUS ROG lansează monitorul Swift de 360 Hz în septembrie, alături de un campion Fortnite

ASUS ROG pregăteşte un nou monitor de gaming cu refresh rate foarte ridicat, de 360 Hz. E vorba despre modelul ROG Swift 360Hz, care se va lansa în luna septembrie, printr-o campanie online ce îl implică pe Bugha, campionul Fortnite World Cup din 2019.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ROG Swift 360 Hz PG259QN este cel mai rapid monitor de gaming din lume, care se va găsi în magazine din septembrie la un preţ de aproximativ 699 dolari. Campania The Choice of Champions invită gamerii să îşi trimită provocările prin social media spre campionul Fortnite, Bugha, pentru o competiţie în care va folosi fix acest nou monitor. Participanţii pot câştiga un monitor de gaming ROG Swift 360 Hz şi au şansa de a face echipă cu Bugha într-o competiţie de Fortnite duo.

ROG Swift 360Hz PG259QN este printre cele mai rapide monitoare de gaming din lume şi oferă o performanţă de top pentru jocurile cu acţiune rapidă şi jocurile battle royale. Vine cu panou Fast IPS Full HD (1920 x 1080), cu o rată de refresh de până la 360 Hz şi timp de răspuns de 1 ms (gray to gray/ GTG). De asemenea dispune de un procesor NVIDIA G-Sync pentru jocuri fluide şi imagini ultra-realiste. Acest dispozitiv foloseşte un panou Fast IPS de 24.5 inch Full HD, cu elemente de cristal lichid, care sunt activate şi dezactivate de până la 4 ori mai rapid decât la panourile IPS convenţionale.

Avem şi compatibilitate HDR10, pentru culori şi luminozitate care le depăşesc pe cele ale monitorelor clasice. Există şi suport pentru reîmprospătare variabilă (Variable Refresh Rate) şi un design prietenos pentru eSports, care le permite utilizatorilor să se concentreze pe acţiunea de pe ecran, fără a fi distraşi. Rama specială non reflexivă din partea de jos a monitorului ajută la reducerea reflexiilor de pe ecran, iar indicatorul luminos repoziţionat sub ramă este departe de câmpul vizual al utilizatorului.

Conectivitatea acestui produs include un DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, 3 porturi USB 3.0 şi jack audio.

Visits: 36