ASUS anunta primul monitor de gaming din lume cu rata de 360Hz

ASUS a anuntat primul monitor de gaming cu rata de refresh de 360Hz PG259QN. Monitorul va fi disponibil pe nivel global in luna septembrie. Monitorul este echipat cu un panou foarte rapid IPS cu rezolutie Full HD 1920 x 1080. Timpul de raspuns este de 1ms gray-to-gray (GTG) si are integrat un modul NVIDIA G-SYNC pentru eliminarea efectelor nedorite din timpul sesiunii de gaming. Pe langa specificatiile foarte bune, aspectul monitorului este foarte placut, cu margini gandite special pentru eliminarea reflexiilor. Suportul vine in forma de V cu trei picioruse, gandit special pentru a ocupa cat mai putin spatiu pe birou.

Cum poti castiga un monitor ASUS PG259QN?

ASUS a colaborat cu Bugha, campionul din anul 2019 al Fortnite World Cup, in cadrul campaniei The Choice of Champions. Gamerii pot participa la campanie prin publicarea in social media a unor provocari de gaming pentru Bugha. Participantii vor avea posibilitatea de a castiga un monitor de gaming ROG Swift 360HZ PG259QN.

Pretul monitorului ASUS PG259QN va apropia aproximativ 699 de dolari pe plan local. Monitorul arata foarte bine si ma surprinde prezenta unei rate de refresh ridicata pe un monitor cu panou IPS. Sunt foarte curios daca numarul de Hz in plus vor face o diferenta, cat de mica ar fi ea.

ASUS

Visits: 54