Samsung Galaxy Z Fold va fi lansat pe 18 Septembrie la pretul de 1.999$

Samsung a confirmat lansarea noului dispozitiv Android foldable, Galaxy Z Fold 2. Noile informatii includ atat data de lansare cat si pretul. Se pare ca telefonul va fi disponibil incepand cu 18 Septembrie 2020 la pretul de 1.999$.

Strategie companiei cu noul Galaxy Z Fold 2 este de a convinge potentialii cumparatori ca toate problemele modelului precedent au fost rezolvate. De la un ecran mai bine inchegat, la o balama mai solida si protectie mai buna. Noul dispozitiv este practic a treia generatie de telefoane fold de la Samsung.

Oricum, cea mai mare schimbare o vedem la exterior. Atunci cand este inchis Galaxy Z Fold 2 este simtitor mai mare decat primul model. Ecranul inchis masoara acum 6.2″ si acopera aproape integral partea frontala a telefonului. Desi pare insa mare, ecranul este destul de ingust iar asta se simte la rezolutia de 2260 x 816. Schimbari au avut insa loc si pe partea interioara. Samsung foloseste UTG (Ultra Thin Glass) pentru acest model, fiind acelasi material vazut si pe Z Flip. In plus, producatorul va instala si un strat protector direct din fabrica, astfel senzatia de material ieftin s-ar putea sa fie inca prezenta.

Samsung Galaxy Z Fold 2

In plus, pentru a fi o oferta si mai atractiva pentru cumparatori, Samsung include un set de instructiuni de folosire foarte simple pentru Fold 2. Insa cea mai mare imbunatatire este posibilitatea de a inlocui ecranul cu doar 150$ daca acesta se strica. Cu un mic asterix aici: oferta este one-time-only, deci daca il spargi a doua oara, esti pe pielea (si buzunarul) tau.

Specificatii de top cu un ansamblu de camere nu prea promitator

Samsung Galaxy Z Fold 2 vine echipat cu toate nebuniile la care te-ai astepta de la un telefon atat de scump. Vorbim despre Snapdragon 865 Plus, 256GB de stocare, 12GB memorie RAM si o baterie de 4500mAh cu incarcare wireless. Ah da, sa nu uitam de conectivitate 5G. Comparativ cu specificatiile insa, ansamblul de camere nu este la fel de promitator. Vorbim despre configuratia standard de lentile wide, ultrawide si telefoto de pe spate, insa acestea vor fi mai slabe fata de ce putem gasi pe un Galaxy S20 sau Note 20.

Samsung Galaxy Z Fold 2

O alta noutate este culoarea. Samsung Galaxy Z Fold 2 va fi disponibil in doua culori mari si late: negru si bronz. In plus, cumparatorii vor putea alege ce accente de culoare sa aiba marginile telefonului.

La 1.999$ noul Galaxy Z Fold 2 este la aproximativ acelasi pret cu modelul precedent. Din fericire pentru potentialii cumparatori, noul telefon este mai puternic, mai aratos si mai bine construit. Samsung a invatat din greselile lansarilor precedente si pare ca a reusit sa creeze un telefon foldable foarte bun si versatil. Acum ramane doar sa punem mana pe el si sa ne convingem singuri.

Visits: 50