Tim Drone

ZTE prezintă căştile wireless LiveBuds, cu autonomie de 20 de ore şi certificare IPX5

ZTE a avut ceva treabă la IFA 2020 şi pe lângă anunţarea primului telefon cu camera selfie ascunsă sub ecran, a adus şi căştile ZTE LiveBuds. Acestea sunt căşti wireless, de tip TWS, care vin la pachet cu o cutie de încărcare şi protecţie. Avem detalii mai jos.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

ZTE LiveBuds sunt căşti wireless care vin cu suport Bluetooth 5.0, autonomie de 20 de ore, dar şi certificare IPX5 pentru rezistenţă la apă şi transpiraţie. Căştile aduc şi anulare electronică a zgomotului de fond. Designul este unul atipic, cu un corp mai scurt decât produsele rivale şi mai înclinat, angular. Vârful este unul rotunjit pentru extra confort şi mă refer aici la cel din cauciuc/silicon. Avem şi microfoane duale şi zone tactile exterioare pentru control.

Produsul e fundamental diferit de Nubia Pods, ca design şi funcţii, iar LiveBuds este o colaborare între ZTE şi firma 1More. Din ce ştim vin doar pe negru. Fiecare cască cântăreşte 4 grame, iar produsul va costa doar 29 de dolari. Se vinde în China deocamdată şi nu ştim dacă produsul va sosi şi la nivel global.

Visits: 33

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *