Acer echipeaza sistemele Predator Orion cu seria RTX 3000

Acer anunta prezenta seriei de placi grafice NVIDIA RTX 3000 pe noile sisteme de gaming numite Predator Orion. Seria de desktopuri de gaming a fost conceputa pentru a se remarca in fata competitie. Acer s-a asigurat ca fiecare model primeste o atentie sporita, beneficiind de specificatii avansate si design unic. Carcasa sistemelor este de culoare neagra, cu elemente iluminate RGB, personalizabil dupa preferintele fiecaruia. Sa analizam putin cele trei modele noi din portofoliul producatorului.

Predator Orion 9000 – O masinarie serioasa pentru munca si joaca

Acer Predator Orion 9000 este o bestie gandita pentru gaming la nivel inalt si streaming, pentru persoanele care fac mai multe activitati pe PC simultan. Varful de gama poate fi echipat cu o placa grafica pana la NVIDIA GeForce RTX 3090 si pana la un procesor Intel Core i9-10980XE. Va reusi oare sa ruleze Crysis in rezolutie 4K sau Minecraft RTX cu moduri? Glumesc, dar specificatiile sunt intr-adevar de top. Sistemul este echipat cu trei ventilatoare Predator FrostBlade cu iluminare ARGB; pentru a mentine un flux constant de aer rece in sistem. Panoul lateral este realizat din sticla securizata EMI care iti va permite sa arunci o privire asupra componentelor.

Predator Orion 5000 – Sesiuni excelente de gaming

Acer Predator Orion 5000 este un sistem destinat in mod evident gaming-ului, pentru cei pasionati. Modelul poate fi upgradat pana la varful de gama al seriei RTX 3000, exact ca fratiorul sau mai mare. In schimb, procesorul ales de producator face parte din segmentul consumer. Vorbesc despre 10900K din a 10-a generatie, cu ajutorul caruia se va mentine un framerate ridicat. Acer a adaugat un sistem de racire pe lichid pentru a tine sub control temperaturile. Totul a incaput intr-un sasiu de dimensiuni medii, ocupand astfel mai putin spatiu.

Predator Orion 3000 – Performante ridicate, dimensiuni reduse

Acer Predator Orion 3000 este cel mai mic sistem, insa nu ramane in urma la capitolul performanta. Se poate configura cu o placa video de pana la NVIDIA RTX 3070 si un procesor Intel Core i7 din a 10-a generatie. Toate desktop-urile Orion prezentate in cadrul acestui articol vin si cu PredatorSense, un soft implementat pentru gestiunea sistemul.

Predator X25 – Gaming la o rata de 360Hz cu G-SYNC

Bineinteles, Acer a pregatit un monitor cu rata de refresh ridicata la 360Hz. Predator X25 este un monitor de gaming echipat cu panou IPS pe o diagonala de 24,5 inci si rezolutie 1920×1080. In zona de reproducere a culorilor sta foarte bine, 99% din spectrul sRGB fiind suportat. Primim si tehnologia NVIDIA G-SYNC, astfel, experienta din timpul sesiunii de gaming va fi una fluida. Produsele vor fi disponibile incepand cu aceasta luna, nu am aflat inca o data exacta.

Acer

Visits: 36