IFA 2020: ASUS ZenBook Flip S (UX371) este cel mai subţire laptop convertibil cu ecran OLED din lume

ASUS a adus la IFA 2020 şi un nou laptop convertibil, unul care se remarcă prin talia foarte subţire. De fapt e cel mai subţire laptop convertibil cu ecran OLED din lume, conform producătorului taiwanez. ASUS ZenBook Flip S (UX371) este foarte portabil, are ecran rotativ şi o performanţă de top, într-o talie de doar 13.9 mm.

Publicitate
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Greutatea sa este de doar 1.2 kilograme şi cu toate acestea, terminalul aduce un ecran tactil OLED 4K cu rame NanoEdge. Vine cu validare PANTONE, pentru acurateţe cromatică şi o acoperire de 100% a spectrului DCI-P3. Are şi certificare VESA DisplayHDR 500 True Black, pentru nuanţe profunde de negru şi contrast excelent. În plus, are şi certificare TUV Rheinland pentru protecţie a ochilor utilizatorilor. Permite interacţiune cu noul stylus ASUS Pen, cu 4096 niveluri de presiune.

ASUS ZenBook Flip S are un design premium, cu finisaj Negru de Jad şi marcaje contrastante în Cupru Roşu pe marginile prelucrate cu diamantul. Se remarcă şi o bară decorativă din aluminiu periat. Balamaua este una ultra rezistentă, cu rotire la 360 de grade (Ergoift) şi îi permite laptopului să fie folosit în moduri ca laptop, tabletă, stand sau cort. Avem şi ASUS NumberPad 2.0, ce permite introducerea rapidă a datelor numerice. Tastatura are la rândul său un design edge to edge şi oferă spaţiu pentru taste funcţionale suplimentare amplasate într-o poziţie comodă.

La interior găsim un procesor ce merge până la un Intel Core i7 de generaţie a 11-a şi placa integrată Intel Iris X, combinate cu până la 16 GB RAM şi SSD PCIe 3.0 x4 de până la 1 TB. Primim şi o baterie ce promite până la 15 ore de autonomie şi se încarcă rapid: de la zero la 60% în 49 de minute. Noul notebook are şi suport WiFi 6, port USB 3.2 Gen 1 Type-A, dar şi 2 porturi Thunderbolt şi un HDMI full size.

Visits: 28